Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewik pisze:Aniada a Boluś to ma już 2 tyg? Czy 1 z hakiem?
AniHili pisze:Zęby to w jakimś stopniu kwestia osobnicza - moja Kostucha zgubiła mleczaki w wieku ok.4 miechów, więc dziwnie wcześnie. Pewnie i wyrastać te mleczaki mogą w różnym wieku.
I OLABOGA
felin pisze:AniHili pisze:Zęby to w jakimś stopniu kwestia osobnicza - moja Kostucha zgubiła mleczaki w wieku ok.4 miechów, więc dziwnie wcześnie. Pewnie i wyrastać te mleczaki mogą w różnym wieku.
I OLABOGA
Jak są dobrze wyżarte, to większość w tym okresie zmienia na stale. Przynajmniej u mnie tak zawsze bylo.
Aniada pisze:Ewik pisze:Aniada a Boluś to ma już 2 tyg? Czy 1 z hakiem?
Dwa ma na pewno. Może ciut więcej. Bonsai ma rację - to mógłby być czas mleczaków.
Wiecie, próbowałam go nagrać. I co? I oczywiście "w obecności serwisanta sprzęt działa bez zarzutu". Boluś wtulił się w moje ręce, wyglądał sobie z nich jak wiewióreczka z dziupli, mruczał rozkosznie, nadstawiał gardziołko do smyrania, spoglądał mi w oczy, a na koniec się elegancko "wybrzuszył" i pozwolił masować. Oczyska ma ogromne, jak z mangi, i wydaje mi się, że ma też krótki nosek. Będzie chyba ciut pyzaty. Główka raczej okrągła, uszka nisko. Pyszczydełko mu się takie "brytkowate" chyba zapowiada.
Co do zachowania - nagle ideał normalnie. Sprawdziłam ten brzuś - miękki.
Co do bielma - wygląda jakby było minimalnie cieńsze. Nie wiem, czy to możliwe, ale widziałam dziś prześwitującą źreniczkę. Wcześniej chyba nie było jej widać.
Może zejdzie z upływem tygodni? Miesięcy?
Ciekawe...
AniHili pisze:felin pisze:AniHili pisze:Zęby to w jakimś stopniu kwestia osobnicza - moja Kostucha zgubiła mleczaki w wieku ok.4 miechów, więc dziwnie wcześnie. Pewnie i wyrastać te mleczaki mogą w różnym wieku.
I OLABOGA
Jak są dobrze wyżarte, to większość w tym okresie zmienia na stale. Przynajmniej u mnie tak zawsze bylo.
A tu imię adekwatne do jej wyglądu, jak do mnie trafiła. Koty, z którymi miałam do czynienia gubiły zawsze uzębienie jakiś miesiąc później, no ale może to takie okazy dziwne.
aamms pisze:mam jeszcze gdzieś fotki małego szkraba, który jeszcze nie umie siadać, ale kompletem uzębienia świeci jak gwiazda filmowa..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 164 gości