Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2012 18:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:Karola wszystkiego najlepszego
Obrazek
zdrówka, radości, pociechy z Fifiego i łogonków

Dziękuje :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro maja 09, 2012 18:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Cześć Karolka :D Czyżby były Twoje urodzinki? W takim razie wszystkiego najlepszego życzę, dużo zdrowia, szczęścia, radości, góry pieniędzy i wszelkiej pomyślności :1luvu:

Obrazek

Dopiero miw grudniu składaliscie życzenia urodzinowe - ja sie nie rodziłam na raty :P
imieniny podobno mam bo bliżej urodzin wypada maj niż lipiec
ale dzięki :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 18:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Obrazek
Miłego świętowania Karolka :D

Juz ci wczesniej pisałam, że ja z grudnia jestem jak ty, a mamy maj :P

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Erin pisze:MPikowo życzy wszystkiego najkociastszego!

Obrazek

fenkju very muche

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

juana pisze:To ja też- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Kurka na wacie- komp chodzi akurat teraz jakby chciał a nie mógł - jakiś fajny obrazek chciałam wstawić...

urodziny mam w grudniu to zdąrzysz :P

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kiche_wilczyca pisze:Dużo zdrowia, szczęścia, radości, pociechy ze swoich kociastych i z synka

:balony: :birthday: :torte:

dziękuje i powtarzam, urodziny mam w grudniu
w maju to Filipa wyjeli mi z brzucha (dosłownie)

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:05 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:Obrazek
I poczekamy na imprezkę..... :mrgreen: :mrgreen: Imprezki u Karolka są bardzo udane....Drinki z parasolką ....bardzo kolorowe....

dzieki
znowu chcecie pić ?

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:Bry. Karolka, już imprezujesz?? :mrgreen:

nie ale mnie nie było od rana i juro tez mnie nie bedzie - musze isc do UM po wniosek na dodatek, do komornika i do energetyki po odpis ostatniego rachunku a raczej tego zestawienia co jest z tyłu bo do dodatku potrzebne a nie wiem gdzie wetknełam :P, potem do spółdzielni wypełnic wnioska i wracamz tym do UM
jak na złość nie ma wolnego druku a zawsze biore 2 sztuki - nie wiem gdzie posiałam wrrr

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bozena640 pisze:Obrazek
Dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia marzeń życzy Gromadka z Dużą

dziękuje :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

puszatek pisze:wszystkiego co najlepsze na co dzień i od święta...... :king: :king: :king:

dziękuje :D

Karolek(ona)

lidka02 pisze:
puszatek pisze:wszystkiego co najlepsze na co dzień i od święta...... :king: :king: :king:

Też się przyłanczam :ok:

i dziekuje

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:Wsiego Najlepsiejszego,zdrówencja full i od groma

:balony: :surprise: :balony:

Obrazek

dzięki
huczne to imieniny mam widze :P

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 19:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bubor pisze:
kalair pisze:Bry. Karolka, już imprezujesz?? :mrgreen:

Niczego się nie da wykluczyć :mrgreen:

mam sie tam przejsc do Ciebie i pogryźć ?? :>

Karolek(ona)

Post » Śro maja 09, 2012 20:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolku,to co będziemy coś piły? Dla mnie tylko troszkę,bo jedne imieniny już dziś zaliczyłam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro maja 09, 2012 20:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

ObrazekObrazekObrazek

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]