Wszystkim kocicom, kocurom i kociakom dlugiego zdrowego życia pod opieką kochających Dużych !!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:Duża nie mamrocz
Chłopaki tez gdzies zalegają - Toffik sobie cos upatrzyl przedpokój i śpi na moim bucie - lubi chyba ostre klimaty albo sie znieczula, albo w łazience w kolo kibelka na dywaniku a drugi w zlewie albo na tronie
Nie mamroczę.. a może?Przynajmniej ktoś zagląda.
![]()
Ale Ty masz ciepło w domu, ja nie.. Az takiej ekstremy chyba nawey Lafcia nie lubi.
ja ucieklam po 25latach z kamienicy w ktorej grzane bylo tylko butla i to jak ktos przyszedl i mi wlaczyl bo sama nie tykalam, jak mnejsza bylam to byl piec kaflowy ale potem zlikwidowalsmy bo i tak grzalki poszly sie..., przerobil dziadek zeby nie palic w nim.
A ty poszlas z bloku to teraz cierp
MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:A ty poszlas z bloku to teraz cierp
Z bloku do domku???
To zimy w domku okropne. W bloczku cieplutko, kaloryfery grzeją. Ale za to lato w domku jet cudowne a w bloku fatalne. Siedzisz i kisisz się w murach.
Miluni by było w domku dobrze bo ona chłodek lubi.
Szura-najmysi mama pisze:
Wszystkim kocicom, kocurom i kociakom dlugiego zdrowego życia pod opieką kochających Dużych !!!!!
kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki wieczornie.Do kitu z takim dniem kota.Odszedł Arielek .....Moje skryte marzenie o rudym futerku....Jest cholernie smutno....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki wieczornie.Do kitu z takim dniem kota.Odszedł Arielek .....Moje skryte marzenie o rudym futerku....Jest cholernie smutno....
Smutno.. To jest nie do uwierzenia!!!! biedny Arielek, biedna Kasia, tyle na nią spadło..
Kociara82 pisze:kochane kicie! W dniu tak wyjatkowego swieta, jakim jest niewatpliwie Swiatowy Dzien Kota zycze wam, byscie zawsze byly szczesliwe, by w waszym zyciu nie bylo nigdy smutkow, trosk, a gdyby sie zaczely pojawiac, to zycze, by z pomoca Duzych w mig zaswiecilo dla was slonko![]()
![]()
kalair pisze:Safolek przeca do Cioteczki pojechał! Dojechał aby?
Witaj Moniś!
Caragh pisze:kalair pisze:Safolek przeca do Cioteczki pojechał! Dojechał aby?
Witaj Moniś!
![]()
Faktycznie! Mój własny, prywatny Safolek
![]()
![]()
![]()
![]()
DOJECHAŁ!!!! Cały i zdrowy!!![]()
![]()
![]()
Słodkości Ty moje kochane Safolkowe![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości