Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia Amki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2012 22:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Wiem, nie powinnam się smiać z domowej przemocy, ale teraz mogę iść zrelaksowana spać. Dziękuję. Dobranoc.
Acha, kocham twoje opowieści o twoich kotkach. I piesu. Dobranoc.
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto kwi 17, 2012 22:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

A u mnie kiedy TEN :mrgreen: pers ma zamiar sprawić któremuś łomot, to wszyscy wiedzą, łącznie ze mną ... Robi wtedy taką minę małego sk... :evil: (jak w tej emotce), wysuwa żuchwę do przodu, ma to COŚ w oku ... i rusza szukać ofiary ... I wtedy słychać tylko tupot uciekających łap ... niestety, nie wszystkie zdążą ... Bo plaskacz zawsze zajmuje strategiczną pozycję - w przejściu w drzwiach, przy misce z wodą albo przy wyjściu z krytej kuwety - szczególnie wtedy, gdy ofiara w środku ... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro kwi 18, 2012 5:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Obrazek
Jestem Mufka-niech nikogo nie zwiedzie uroda amantki i błekit oczek-regularne bęcki spuszczam otoczeniu bez uprzednich sygnałów ostrzegawczych :D
Łapoczyny na porządku dziennym plus niszczenie masą-gdyz jestem mały Pudzian czyli 5,80 kg w porywach.Trzeba sie odżywiać no nie???
Serniczek

Post » Śro kwi 18, 2012 8:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Kurde..........u mnie nikt nikogo nie bije. I nigdy nie bił........To znaczy zdarzyło się parę razy Szefowej czyli Melce przyrżnąć łapą jakiemus wielce rozfigowanemu nieletniemu tymczasowi, ale to bardziej na zasadzie "ile razy ci gówniarzu mówiłam, zebys tam nie wchodził"

A tak to spokoj cisza - w zyciu nie miałam kotów naparzajacych sie równo. Ani zołzowtego z natury. Czuje sie ZAWIEDZIONA
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro kwi 18, 2012 8:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Przecież TEN pers szuka domu :smokin: Wszystko przed tobą :wink:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro kwi 18, 2012 10:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

No nieeee! Persy to bandyty :strach: ??? Nieeeemożliiiweeee! Mój nikogo nie uderzył, nawet o tym nigdy nie pomyślał...za dostojny :mrgreen: ale od Kropeczki zbiera często...(jak od burej suki) ona bardzo lubi walić w dziób...nie tylko jego...ona czeka za drzwiami...kto pierwszy ten ma jak w banku...dobrze, że dwółapne wysokie...a na ofiary czeka w pozycji leżacej do góry brzucholem, wtedy przez szparę więcej widać...a jak czekamy? Niewinnie... o tak.. Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
a potem to już zwinne kocie ruchy, natrzaska łapą z każdej strony i zanim się ktoś zorientuje co się wydarzyło to pierwsza przychodzi po głaski...bo przeciez to nie ona...to on...

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro kwi 18, 2012 16:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Alienor...z tą osobniczką ze zdjęcia to bym się wolała nie spotkać w ciemnej uliczce...
Normalnie -Koci Mordercy z Marsa!!!!Czy te oczy mogą kłamać...mogą i to jak!

Pushido-san jest obłędny.Normalnie żądza mnie posiadania TAKIEGO ogarnęła:)
A pers lejek (się nazywa??) Kasi też POWALA.
Leje dla równowagi,żeby za dobrze nie było??Gdzieś konkretnie leje czy jak mu podejdzie??Historie lejków mnie interesują, perscy lejkowie są tacy liczni...

Z Morelką też bym nie zadzierała...stanowczo nie...

Jamnik.
Czy wiecie ,że psom szkodzi czekolada??
Psom-tak.
Melonowi-nie.
ON TO WIE!!!
Melon jest fanem milki z waniliowym budyniem.Melon ukradł mojej mamie i rozdarł opakownie.I wylizał.
Żyje.
Nie robił kupy juz drugi dzień dziś rano,dostał Lactulosę.
No to zrobił.
W kuchni, na środku.A CO?!

Aaaaa...przyszło nowe łoże melońskie-wielkie, brązowe, z polaru i miękkie jak puszek.Mel od razu wiedział,że to jego.Walnął się na wznak- walmnikiem był cały wczorajszy wieczór.Podoba mu sie chyba?

Sernik Ty masz takie perskie cudo???
POKAŻ całe, więcej!

Ja chyba założę na tym forum jakąś perską ligę, bo mnie to, co napisał Serniczek jakoś poruszyło.O tym,że długowłosych nie powinno być.
DŁUGOWŁOSI GÓRĄ!!!KRÓTKOWŁOSI TEŻ!!!!

Dla Kotkinsa koty z noskiem są dziiiiwneeee....jakieś nieprawidłowe...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro kwi 18, 2012 16:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Dla mnie dziwni to są łysi........taki sfinks ........no wiem, ze się o gustach nie dyskutuje, ale JEZD brzydliwawy........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro kwi 18, 2012 17:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Taaa...a co jest temu kotku...chciałoby się zapytać...

kotkins

Post » Śro kwi 18, 2012 17:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Neigh pisze:Dla mnie dziwni to są łysi........taki sfinks ........no wiem, ze się o gustach nie dyskutuje, ale JEZD brzydliwawy........

Dla mnie też kiedyś ta rasa była rasą dla "koneserów" :mrgreen: ...do momentu, kiedy nie wzięłam na ręce takiego czarnego, pomarszczonego :roll: .... i cieplutkiego, ze skórką jak najdelikatniejsza ircha... i który wlazł mi na głowę i zaczął publicznie obcałowywać (obcy kot .. 8O ) ... No i "wsiąkłam" natentychmiast ... :P
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro kwi 18, 2012 17:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Ja z takim mieszkałam..........bo ja czasem hoteluję koty.

Abiśka jej było - była najprawdziwszym sfinksem........chudym, pomarszczonym, łysym z pryszczami..........FUJ:-). Mimo, ze na swój sposób miłe to było. Ircha nie ircha kot powinien być owłosiony:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 18, 2012 18:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Zgodzę się z Neigh.
No,ale ja jestem persio zakręcona...taki ruseczek ma krótkie kłaczesy ,ale MA.

Sfinksy mają pryszcze?!DLACZEGO????
Biedne, biedne stworzenia...

kotkins

Post » Śro kwi 18, 2012 20:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

kotkins pisze:Sernik Ty masz takie perskie cudo???
POKAŻ całe, więcej

Zuzia-jamniczka odkupiona na bazarku-100% jamnika w jamniku-właścicielka sweterka w paski i pelerynki od deszczu.
Obrazek
pers Szynszyl-adoptowany od złych ludzi rodowodowy Jaguarundi*Pl-nikogo nie nalał jeszcze,zgodny, ofutrzony ponadnormatywnie
Obrazek
Balbina- devon rex,wykupiona z pseudohodowli,biedactwo rodziła nie wiem ile razy zabrana w wieku 6 lat. Pojechałam po innego kota-wyszłam z nią,błagała ,żeby ją zabrać i ludzie mi za 5 dych oddali
główne zajęcie poza spaniem-jedzenie,obiekt nieustannych morderczych bęcków Mufki
Obrazek
Fredka westhighland terier adopcja z pseudo,skarb ,słodziak jest u nas od niedawna,ciagle się boi ,chodzi tyłem i ogólnie musiała byc bardzo biedna w starym domu...kochamy ja bezgranicznie zwłaszcza pan domu.
Obrazek
Serniczek

Post » Śro kwi 18, 2012 20:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Serniczek pisze:Fredka westhighland terier

Wyczytałam na innym wątku własnie dzisiaj, że mas wescika i zazdrość mnie zeżarła :mrgreen:
Reszta stadka też super, biedna devonka - śliczna jest!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro kwi 18, 2012 20:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

a czy ja się mogę też moimi pochwalić? :oops:
ObrazekObrazekObrazek

katka323

Od: Wto maja 19, 2009 21:20

[poprzednia][następna]