Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 11:59 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Martuniu,Kasieńko-bardzo dziękuję!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 31, 2011 12:25 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 31, 2011 12:31 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Gdy kończy się rok pora na mały bilans zysków i strat.......

Najwieksza strata i największy ból :cry: :cry: :cry: -malutka Antosia-kotek jędzunia,kotek miniatura,kotek o najpiękniejszych zielonych oczach jakie widzialam-odeszła po długiej i cięzkiej walce-miała tylko 5,5 roku :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Nie ominęły nas rafy zycia-choroby i strach-
Klara-podejrzenie nowotworów sutka-na szczęscie wycinki okazaly sie skupiskami łagodnego nowotworu-ale co sie bałam,to moje.....

Kolejna operacja u Pyni-poprawa komfortu życia,być może o troszkę przedłużenie życia,ale wyrok zapadł i wiem o tym,że niedużo czasu nam zostało....

Listopadowo-grudniowa epidemia zarazy,która prócz Ariela dotknęła wszystkie pozostałe koty......

Mam nadzieję,że już nigdy los mnie tak cięzko nie będzie doświadczał w tak krótkim okresie czasu.

Poza smutnymi sprawami wydarzyło sie też wiele dobrego-udało mi sie pomóc kilku kotkom:

Nadia pojechała do własnego domku
Masza pojechała do własnego domku
Bianka znalazła własną kochającą Dużą
Arielek zyskał status rezydenta
Bursztynki znalazły domy-wszystkie-łącznie z mamunią
Burasiątka znalazły domek-teraz okazało się,że zostają razem
I Tomcio-słodkie kocie dziecko-wieczny miziak i sliniak pojechał do własnego domku!!!
Na stanie pozostała Adele-cudna puchata kuleczka,jeszcze dzikunek,ale powolutku oswajamy!

13 kotom udało sie pomóc-także dzięki Wam kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -bez forum to by się nie udało!!!

Dostałam ogromną pomoc z forum-i finansową i rzeczową
tu pragnę gorąco podziękowac :
Funduszowi immunologicznemu za dofinansowanie Zylexisu dla Klary :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Funduszowi Onkologicznemu za całkowite sfinansowanie operacji i badania Pyniusi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kociej Skarbonce za zgłoszenie moich kotków do pomocy w sierpniu 2012 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oli Zabers,Beatce Betace ,Milence milenap za ogromną pomoc rzeczową i finansową -nie prosiłam,a dostałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Własciwie to koniec roku pokazał mi,jak wielkie serca tkwią w ludziach,jak starają sie pomóc tam,gdzie mogą !!!!-kochane to dla mnie strasznie ważne,ża wiem,że nie jestem sama,bo gdy los mnie kopał-Wy wyciągnęłyście pomocne ręce i serca i niepomne na moją odmowę,na mój wstyd-pomagałyście!!!!!!!-nie łatwo jest prosić,gdy zawsze starałam się pomagać,nie łatwo jest przyznać sie do tego,że właściwie stoi sie przed ścianą-Wy i tak to wyczułyście-to Wasze serca powiedziały Wam-ja nie musiałam,nie umiałam :oops:

Bardzo dziękuję za ogłoszenia,za banerki,za podnoszenie wątków,za szukanie domków

Bardzo dziękuję Wam wszystkim kochane moje za obecność ,za serca ,za czuwanie nade mną wtedy,gdy moje życie zapadło się gdzieś głęboko,gdzie przestałam się liczyć ja,a ważne było tylko to biedne kocie gasnące życie,gdzie łzy nie pozwalały spać,jeść,życ,a trzeba było mieć siły,by walczyć,by pracować......
Moje kochane przyjaciółki-moje podpory -dziękuję za deklaracje pomocy-wiem,pamiętam-nigdy nie zapomnę! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kończy się rok,nadchodzi nowy,niech wraz z 12 uderzeniem zegara rozpocznie sie lepszy czas,bez chorób,bez śmierci-za to niech znajdują się dobre domy,niech nasze futerka bądą zdrowe,a my szczęśliwe!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 13:19 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Pięknie napisane.Życzę ci z całego serca,aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego pozbawiony trosk i kłopotów :)

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Sob gru 31, 2011 13:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Kasiu, bardzo wzruszający jest Twój post...
Życzę Ci, aby przyszły rok był lepszy, aby otaczli Cię życzliwi ludzie, a w życiu niczego nie brakowało. Dużo zdrowia dla Pyni, dla Adele domku nie gorszego niż trafił się Zoe :wink:

Obrazek

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob gru 31, 2011 14:13 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Bardzo dziękuję Jolu i Beatko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie wymieniłam tu CatherineTheGreat,która poświęciła swoj czas ,paliwo i zaangażowanie w pomoc Bursztynkom,Dorci44 która znalazła tymczasy dla nich,sherinie,która tymczasowała maluchy i znalazła dla nich domy,oraz Ewie-DT a później Ds rudej mateńki.
Nie wspomniałam w poprzednim poście pełnej poświęcenia Anetki,która zarywając prywatny czas,przychodziła do mnie do domu,nie biorąc za to nawet złotówki,by pomagać chorej Antosi,by robić zastrzyki kotom ,którym sama nie dwałam rady podawać zastrzyków,która walczyła o Antosię do końca!
Nie wspomniałam też Pana Jarka-taxówkarza,który nie patrzył na zegarek,gdy potrzeba było jechac szybko do lecznicy,w nocy,czekającego by odwieźć spowrotem-inni odmówili-on nigdy!

Jeszcze raz dziękuję-przede wszystkim za to,że dane mi było poznać tak wspaniałych ludzi,takie serca,tyle zrozumienia-wszystkim życzę takich przyjaciół jak Wy!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 14:29 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob gru 31, 2011 14:46 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzięki Dorotko! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 14:50 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Obrazek :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 31, 2011 14:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Mój przyjaciel Mikołaj życzył mi dziś: "oby >dobre< w nowym roku, to było najgorsze, co cię spotka, bo życzę ci najlepszego". I Tobie tego życzę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 31, 2011 14:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dziękujemy Bożenko! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 16:25 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

A ja życzę
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :balony: :balony: :balony: :balony:

Oby był lepszy od poprzedniego :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob gru 31, 2011 16:51 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob gru 31, 2011 17:06 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Kasieńko, :1luvu: wszystkiego najlepszego w tym 2012 roku.
Niech będzie lepszy i zasobniejszy w dobra wszelakie!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 31, 2011 17:54 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Pragnę złożyć żarliwe życzenia szczęścia, dobrego zdrowia i powodzenia. Oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku!!! :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

[poprzednia][następna]