moś pisze:Taa, tylko u mnie pościel bylaby potem....dlugowlosa![]()
Mnie to już nie rusza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:moś pisze:Taa, tylko u mnie pościel bylaby potem....dlugowlosa![]()
... czyli od razu wersja zimowa.![]()
Popatrz, moś: odkłaczysz - masz wersję letnią, nie odkłaczysz - zimową. Same plusy. A jak się można odbić finansowo!
dalia pisze:moś pisze:Taa, tylko u mnie pościel bylaby potem....dlugowlosa![]()
nie desperuj Mośku - jest szansa, że u Zabersa długowłosa pościel będzie
zabers pisze:Dobra, to Wy zaciskajcie kciuki, a ja tymczasem zajmę się swoimi sprawami. Dziś szans na fotki Zmrola nie ma - Zmrol grasuje po balkonie, a tam ciemno jak w grobie. Nawet "iluminacja" niewiele daje.
dalia pisze:zabers pisze:Dobra, to Wy zaciskajcie kciuki, a ja tymczasem zajmę się swoimi sprawami. Dziś szans na fotki Zmrola nie ma - Zmrol grasuje po balkonie, a tam ciemno jak w grobie. Nawet "iluminacja" niewiele daje.
nie starasz się?
zabers pisze:Dobra, to Wy zaciskajcie kciuki, a ja tymczasem zajmę się swoimi sprawami. Dziś szans na fotki Zmrola nie ma - Zmrol grasuje po balkonie, a tam ciemno jak w grobie. Nawet "iluminacja" niewiele daje.
zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Dobra, to Wy zaciskajcie kciuki, a ja tymczasem zajmę się swoimi sprawami. Dziś szans na fotki Zmrola nie ma - Zmrol grasuje po balkonie, a tam ciemno jak w grobie. Nawet "iluminacja" niewiele daje.
nie starasz się?
A w dyńkę chcesz zarobić?
dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Dobra, to Wy zaciskajcie kciuki, a ja tymczasem zajmę się swoimi sprawami. Dziś szans na fotki Zmrola nie ma - Zmrol grasuje po balkonie, a tam ciemno jak w grobie. Nawet "iluminacja" niewiele daje.
nie starasz się?
A w dyńkę chcesz zarobić?
nie chcę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 437 gości