Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 22:13 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dobranoc :1luvu: A teraz to nie będzie jakoś teraz już będzie tylko lepiej :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sty 28, 2011 2:34 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

SecretFire pisze:Zmywam sie teraz naprawde, bo mi sie dzien w kosciach pokazuje. :1luvu:

Dobranoc Dorotko. :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 28, 2011 7:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

jasdor pisze:To jest rzeczywistość:
Przed egzaminem (dostałam od cór)

To jest rzeczywistość:
Przed egzaminem (dostałam od cór)
Obrazek

No wiesz - tu jest bałagan a u niektórych po prostu brud, że wszystko się lepi - to jest różnica znaczna :ok:
SecretFire pisze:Akurat przelalam 1300 € na nowe mieszkanie. Nie potrafie tego traktowac jako "nic", bo to cholernie duzo pieniedzy dla mnie. Kiedy ja to wszystko splace?
I ona tam sie nie poslizgnela? 8O 8O 8O 8O Woooow, nawet ja tak nie potrafie balaganic...

Akurat przelalam 1300 € na nowe mieszkanie. Nie potrafie tego traktowac jako "nic", bo to cholernie duzo pieniedzy dla mnie. :-( Kiedy ja to wszystko splace?

Nooo, dużo, bardzo dużo ale to wszystko dla Was robisz, to będzie dobrze, będzie coraz lepiej :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 28, 2011 7:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Siemka dziewczęta 8)

Jak pisałam dyplom to wszyscy mieli zakaz wchodzenia do pokoju bo notatki grupami leżały na glebie a posrodku tego andzia w natchnieniu pisała na kolanie i dokładała kolejne fragmenty ze stosików - to zdjęcie powyżej ma podobny klimacik :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 28, 2011 7:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Cześć Słonka! :)
Ja ostatnio taki nieład twórczy miałam kiedy podyplomówkę robiłam.

Dorotko, a ta opłata to za 1 miesiąc? :strach:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 28, 2011 8:23 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

O nie ja bym chyba zgłupaiała w takim miejscu - pogubiła bym wszystko.
Wszystkie notatki...
Juz poza mną na szczęście :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 28, 2011 8:26 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

EdytaB_a pisze:O nie ja bym chyba zgłupaiała w takim miejscu - pogubiła bym wszystko.
Wszystkie notatki...
Juz poza mną na szczęście :)

Jeszcze nic nie mów Edytko, nie wiadomo :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 28, 2011 11:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Na nauke nigdy nie za pozno :-)

Witam Was.

Iza, nie to jest pol pierwszego czynszu, kaucja i rachunek z biura nieruchomosci. Ale wez pod uwage, ze ja tu na bierzaco tez jeszcze koszta mam i musze z czegos zyc.
Dzis rano bylam zalatwic transporter i troche spokojniejsza jestem. Teraz brakuje mi tylko telefon i internet. Ide do mamy na obiad, potem przyjaciolka przychodzi auto ogladac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt sty 28, 2011 12:04 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Wiem Dorotko, dlatego zapytałam, bo to bardzo dużo kasy.
Ale jakoś się ułoży :ok:

Erin

Post » Pt sty 28, 2011 12:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Moje nowe mieszkanie kosztuje 500 €, do tego jeszcze prad i telefon. Tez nie malo.

SecretFire

Post » Pt sty 28, 2011 18:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Tak, wiem - moja siostra płaci 600 Euro.

Erin

Post » Pt sty 28, 2011 20:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Kiedy ja zdaze reszte mieszkania spakowac? Kurcze no, ta grypa mnie do tylu strasznie rzucila i od paru dni ani kartona nie tknelam. Dzis za dwa tygodnie juz bede o tej porze budowac szafe albo miec ubudowana.

SecretFire

Post » Pt sty 28, 2011 20:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dasz radę! Wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pt sty 28, 2011 20:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Jakos napewno... Co u Ciebie nowego koconek?

SecretFire

Post » Pt sty 28, 2011 20:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Co nowego? W sumie nic, ciągle to samo. Staram się nie paść na twarz :wink:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

[poprzednia][następna]