kalair pisze:kinga w. pisze:MOnika, jaką? Jaką chorobę masz??
Bożenka, nie marudź - gadulec mi nie zdycha często...
No właśnie.
Moderator: Estraven
kalair pisze:kinga w. pisze:MOnika, jaką? Jaką chorobę masz??
Bożenka, nie marudź - gadulec mi nie zdycha często...
No właśnie.

kinga w. pisze:MOnika, jaką? Jaką chorobę masz??

kinga w. pisze:Virażka 250cm? Maleństwo.
A nie lepiej 535? Fajny babski model - niski, krótki, a w garach coś ma. Też dwa gary w widłach.
Ja choruję na coś takiego ja Suzuki Savage. Poezja jak tam silnik gada - 650 w jednym garnku.Taki ciekawostek. Na razie ganiamy Zjawiskiem Rajmunda - mój ostatni sprzęcik sprzedałam lata temu. Miałam CZ350 - kochana maszynka, każdą śrubkę znałam. Luubię motorki.

kinga w. pisze:Teraz mi się marzy japoniec - na Zjawisku nie mogę jeździć bo ja z tych krótkopiennych i mam problem z podparciem - za wysoko jest. No i już udało mi się Zjawisko wyżyletować, dobrze że moje kochanie potrafi wszystko przy motocyklu zrobić.
kinga w. pisze:Virago 535 miałam przyjemnośc mieć pod tyłkiem - jest ok jak dla niskiego człowieka - mam 161cm. Generalnie choppery są ok, o ile nie są długie bo wtedy problem żeby tym jechać nie leżąc na baku, zwłaszcza na skręcie. Mały człowiek ma krótkie łapki. Dobre w tych motorkach jest to że sa niskie i mają nisko środek ciężkości - to w kwestii "zebym mogla podniesc jak bedzie trzeba" - fajnie się prowadzą, dobrze trzymaja drogi i nie są wywrotne. Zjawisko ma większe tendencje do przewracania, ale to akurat była znana wada TS-ek.

kinga w. pisze:Japońca kupimy. Chcemy w sumie dwa. Shadowa dla TŻ-a i Savage'a dla mnie. Ten sezon jeszcze nie - nie ma sensu pchac sie w motorki które będą stały w garażu kiedy R. jest wyjechany... A jeździć bez niego... już mi się nie chce.

kinga w. pisze:Ciuchy... Nie szczypię się jakoś konkretnie - dżinsy, ramoneska, skórzane, niesznurowane buty - mam alergię na połączenie motocykla i sznurówek. [...] Z kaskiem to może... Wiesz... Kwestia rozmiaru i "ułożenia" się kasku do głowy. Mam wrażenie że z kaskiem jak z butami - jakoś się dopasowuje. A rozmiar jest bardzo istotny nie tylko dla wygody ale i bezpieczeństwa.

To gdzie jest fotka Iriski??kalair pisze:kinga w. pisze:Ale słodka Lafinka!!
Qrka,mam DWA koty...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 13 gości