Ja też Romeczku mam nadzieję, że nie zygzakowata, ale to tylko nadzieja. Z wychodzeniem masz przechlapane

Według tej fotki pomogą ci z forum wężowego?
Jakaś mało wyraźna ta skórka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Hannah12 pisze:Cześć Romuś, a u mnie na balkonie bezpiecznie. W domu tez w miarę spokojnie, nie licząc małego czarnego gada.
A ja nie mam balkonu![]()
I małego czarnego tez nie mam, a chciałbym
Romek
kalair pisze:Łopatę!Są pod ochroną! Ja bardzo lubię gady swoją drogą..
![]()
![]()
Ale te niebezpieczne jednak powinny mieć swoje miejsce.
Ale straż dla Zwierząt z łopatą? Chyba nie..
Monostra pisze:kalair pisze:Łopatę!Są pod ochroną! Ja bardzo lubię gady swoją drogą..
![]()
![]()
Lubisz?Żmiję na swoim progu czy tak teoretycznie? Bo punkt widzenia nieco się zmienia, jak masz takiego współlokatora i doświadczenia z sąsiedztwa.
To pięknie brzmi: ukąszenie żmii jest niegroźne, niebezpieczne tylko dla dzieci i osób starszych, ble, ble, ble. Tylko jak akurat użre dziecko, to jakoś w pobliżu nie ma surowicy, a dziecko nie ma rączki do łokcia... Leczenie dorosłego też nie trwa 3 dni, a ukąszenie odbija się długo.
Nelly pisze:
Ja też Romeczku mam nadzieję, że nie zygzakowata, ale to tylko nadzieja. Z wychodzeniem masz przechlapane![]()
Według tej fotki pomogą ci z forum wężowego?
Jakaś mało wyraźna ta skórka
tosiula pisze:Cześć zagrożony Romku
MaryLux pisze:Ceść RomeckuWcoraj udrapałam Duzą w palec za to, ze dała mnie skujać
Inka
Hannah12 pisze:kothka pisze:Hannah12 pisze:Cześć Romuś, a u mnie na balkonie bezpiecznie. W domu tez w miarę spokojnie, nie licząc małego czarnego gada.
A ja nie mam balkonu![]()
I małego czarnego tez nie mam, a chciałbym
Romek
Nie ma sprawy mówisz i masz, kiedy go przywieść do Wrocławia.
Trasę mamy już opanowaną, a domki forumowe bardzo lubię.
Haker i Pysia wdzięczni za wybawienie od małego czarnego.
Monostra pisze:kalair pisze:Łopatę!Są pod ochroną! Ja bardzo lubię gady swoją drogą..
![]()
![]()
Lubisz?Żmiję na swoim progu czy tak teoretycznie? Bo punkt widzenia nieco się zmienia, jak masz takiego współlokatora i doświadczenia z sąsiedztwa.
To pięknie brzmi: ukąszenie żmii jest niegroźne, niebezpieczne tylko dla dzieci i osób starszych, ble, ble, ble. Tylko jak akurat użre dziecko, to jakoś w pobliżu nie ma surowicy, a dziecko nie ma rączki do łokcia... Leczenie dorosłego też nie trwa 3 dni, a ukąszenie odbija się długo.
kalair pisze:Monostra pisze:kalair pisze:Łopatę!Są pod ochroną! Ja bardzo lubię gady swoją drogą..
![]()
![]()
Monostra-NIEBEZPIECZNE POWINNY MIEĆ SWOJE MIEJSCE!.Nie twierdzę,że ma mi mieszkać na progu.A gady owszem ,lubię, miałam boa tęczowego-węża.
Marzy mi się jakiś kameleonek,ale to drogie ..
Nelly pisze:Przyszłam dobranoc powiedzieć![]()
No, kalairek lubi wężePotwierdzam
![]()
W końcu dużo ludzi lubi węże, skoro hodują. Może niekoniecznie akurat niebezpieczne niesterariowane (ale słowo wymyśliłam![]()
) pod progiem
fakt.
Ja się żmij boję. Raz przebywałam w terenie gdzie były, sporo było. Harcerze mieli obok tego terenu obóz, taki który sami budowali tylko miejsce było wyznaczone. Byłyśmy w szoku jak pojechałyśmy odwiedzić. A siostrzeniec nam tłumaczył, co i jak gdzie uważać muszą, że żmija nie przydzie z lasu zaatakować, że mają swoje miejsca itd.
No nie wiemSwoje musiałam odsiedzieć i zwiewałam. Najgorzej jak musiałam iść na stronę
Bałam się, że mnie jakaś w doopę dziabnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 48 gości