Księżniczka Toż to terrorystka! Wrzaskiem wymusza natychmiastowe spełnianie każdej zachcianki Okupuje kolana (najczęściej tatusia). Pożera smakołyki i sama organizuje sobie ucieczki - wycieczki z domu
A Zuzia wreszcie skorzystała z kuwety.
Blanka oburzona gościem w łazience. Wyraz swemu oburzeniu dała sycząc na tę małą sierotkę
Przywiozłam Zuzię do Matahari. Po drodze Zuzia odwiedziła w pracy Ciocie kirke18. Została na służbie 2 godzinki, a ja w tym czasie odwaliłam swoje zajęcia A Zuzia z Ciocią zwiedziła cały biurowiec A potem ruszyłyśmy w drogę do Bydgoszczy. Zuzia bardzo się skarżyła. Efektem tych skarg była kupka i siusiu. Wyrzuciłam bombę biologiczna na orlenie i szczęśliwie dojechałyśmy do Bydgoszczy. Zuzia w dużym kocim stadzie radzi sobie znakomicie. Wieczorem pojedziemy na przegląd do weta. Ta kocinka jest naprawdę ujmująca. I naprawdę dzielna!
Pamiętacie Figę? Tymczaskę, która złamała memu tacie serce?? Figa to mały rozbójnik i egzorcystka! Umila życie swemu bratu Emilowi. Mieszka u mojej kuzynki w Niemczech. Jest już po sterylce!
A dziś dostałam świeżutkie fotki. I muszę z Wami podzielić
A ja z czymś z innej beczki wyskoczę Wraz z karmą w prezecie przyszedł czerwony kocyk. Blanusia kocha kocyki i uważa, że wszystkie są jej. Ostatnio tak wyegzekwowała swoje prawo do kocyka: