Tycinek Faflun czy ktos go chce?KTOŚ POKOCHAŁ TYCIAKA!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2007 11:52

dzięki za buziaki....dla Giganta :smiech3: który właśnie śpi mi na klacie..... :wink:

dziś mniej kichał...oczywiście u niego to nic nie znaczy..ale i tak się ucieszyłam,okropne jest jak dostaje napadu kichawki i pyrga jego ciałkiem... :cry:
a to pare foteczek,widać już jak zmienia się pędrakowi sierść...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nie ma to jak u mamy..... :wink:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 28, 2007 14:47

Fakt...na takim cycu musi mocarnym być...nie dziwię się że ogon mu sterczy ... ho ho.

Byłem na poczcie, ludzie, kolejka po paczki i listy az na ulicy stoją ...
Wysle około 18 dzisiaj, moze mniej bedzie ludzi :(

DowgarHill

Od: Śro maja 16, 2007 16:51

Post » Pt gru 28, 2007 15:52

no własnie ..powinien wyglądac jak paczek w masle...a tu kosteczki... :evil:
chyba to troszke wina wzrostu,jednak rosnie ..jak kazdy nastolatek i w tym czasie długie to i chude... :wink:

Tyciak zaczyna korzystac z kuwety dla rezydentów..no nie wiem czy on ma jakies plany przyszłościowe :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 28, 2007 16:00

Dorcia, szczęście ty moje, dostaniesz dodatkowo, witaminy dla Tycinka... no nie tylko , możesz przecież robic z tym co chcesz.
Dla dorosłych Biomil Selective też próbka i krople do oczu, może ci sie przydadzą.
I od moich Kotów miałczulki z Życzeniami zdrowia...opowiedziałem im o tym Gigancie, !!! :D
Czekaj jak by co na paczke wytrwale...nikt ze znajomych nie jedzie w najbliższym czasie do Wawy :(
Trudno, musimy liczyc na pocztę :D

DowgarHill

Post » Pt gru 28, 2007 16:38

Witam po świętach, śliczny ten Twój Tycinek. Proszę go wycałować.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt gru 28, 2007 16:40

będę wracała z Łodzi we środę.To chyba za późno co? Dorcia ma namiary jakby co.

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Pt gru 28, 2007 16:44

Moka , jedziesz w środę do Wawy, było by cudownie, gdybyś zabrała małą paczuszkę, bo teraz liczyc na poczte to trochę ryzykowne. Jeśli Dorcia bedzie mogła odebrać od Ciebie, było by prościej.
Ja sie w Łodzi dostosuję do Twojego miejsca i czasu :D
Fajnie by było :) i na 100% szybciej .

DowgarHill

Post » Pt gru 28, 2007 17:47

Proszę mnie wpisać na listę zakochanych w ślicznym Tycinku. Jest jeszcze miejsce? :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt gru 28, 2007 17:55

No masz ci los...to moja miłość , ja sie pierwszy zakochałem...nieeee dammmmm!
No może tyci kawałek Tycinka jest jeszcze wolny do kochania.
Ale nic więcej! :D

DowgarHill

Post » Pt gru 28, 2007 18:19

:D :D :D
Mogę być nawet ostatnia na jego liście, ale muszę być!!!!
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt gru 28, 2007 18:41

Qrcze, no nie wiem, jak to zrobić? A duzo tego Tycinka chcesz kochać? Może być kawałek ogonka ? tak około 3 cm?
Jest wolny jeszcze kawałek lewej przedniej stópki, ale to bardzo drogi kawałek... :D
Ja go wyceniam na 5 cmoknięć codziennie przez miesiąc i potem raz dziennie na zawsze!
Może być?
Ale wiesz, Dorcia moze chciec kokosy za to kochanie.... na własnej piersi go wykarmiła :D
Targuj się! :D

DowgarHill

Post » Pt gru 28, 2007 18:53

:D :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt gru 28, 2007 19:04

hola hola no jak mozna tak szastać ogonkiem Tycinka :twisted: długi jest to fakt ,ale nic z tych rzeczy ani ciut ciut nie dam mojego małego popierdółki...nie ma mowy ...

jak pisałam wcześniej bardzo dziekuje za pomoc ale Tyciakiem się nie dziele :twisted: :evil: :lol:

ale tu się wesoło zrobiło :wink:

Mało kicha za to duzo gwiżdze nochalkiem...symfonia okropna :roll:

u nas wszyscy kochają Tyciaka,ja mysle że tż jest nawet w pewien sposób zazdrosny o niego......widze jak chwilami patrzy na szatana w klejonego we mnie ,rozmruczanego az zaspiewy jakieś mi serwuje...
syn chociaz chce go pomacać,zazwyczaj rano kiedy to jeszcze my w pieleszach..a on ma zimne łapska więc się dre... :oops: no nadopiekuncza mamunia :lol:

ni da sie ukryć że ciągle sie o niego denerwuje i pewnie długa droga jeszcze przed nami ale damy rade...

pewne jest jednak to że ddopóki nie jest zaszczepiony nie wezme żadnego tymczasika..chociaz nieraz boli tyle nieszczęść potrzebujących ale nie takim kosztem..

DowgarHill na pw. dam ci tel.do Moniki tz. moki1..ciekawe gdzie sie szlaja? nastepna wystawa? :wink:

anita5..prawda że ten moj cycek(oczywiście mówimy o Tyciaku) jest słodki 8) ..
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 28, 2007 19:05

hola hola no jak mozna tak szastać ogonkiem Tycinka :twisted: długi jest to fakt ,ale nic z tych rzeczy ani ciut ciut nie dam mojego małego popierdółki...nie ma mowy ...

jak pisałam wcześniej bardzo dziekuje za pomoc ale Tyciakiem się nie dziele :twisted: :evil: :lol:

ale tu się wesoło zrobiło :wink:

Mało kicha za to duzo gwiżdze nochalkiem...symfonia okropna :roll:

u nas wszyscy kochają Tyciaka,ja mysle że tż jest nawet w pewien sposób zazdrosny o niego......widze jak chwilami patrzy na szatana w klejonego we mnie ,rozmruczanego az zaspiewy jakieś mi serwuje...
syn chociaz chce go pomacać,zazwyczaj rano kiedy to jeszcze my w pieleszach..a on ma zimne łapska więc się dre... :oops: no nadopiekuncza mamunia :lol:

ni da sie ukryć że ciągle sie o niego denerwuje i pewnie długa droga jeszcze przed nami ale damy rade...

pewne jest jednak to że ddopóki nie jest zaszczepiony nie wezme żadnego tymczasika..chociaz nieraz boli tyle nieszczęść potrzebujących ale nie takim kosztem..

DowgarHill na pw. dam ci tel.do Moniki tz. moki1..ciekawe gdzie sie szlaja? nastepna wystawa? :wink:

anita5..prawda że ten moj cycek(oczywiście mówimy o Tyciaku) jest słodki 8) ..
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 28, 2007 19:11

Super, ja juz wysłałęm prv do Moniki z moim telefonem , ale nie wiem czy doszedł ...czekam na twój prv. :)
Daj Tycinka ogonek do kochania , co ci zależy to tylko 3 cm.:)
Albo drogo sprzedaj kawałek łapki do kochania!
Skasuj na maksa!
Miłość jest droga a ja wiem coś na ten temat, oj wiem:( !
:D :D

DowgarHill

[poprzednia][następna]