Tylko...
Moderator: Estraven
kasia essen pisze:co do niespodzianki na dywaniku...ja wlasnie wrociłam do domu i od wejscia mi cos nie pasowalo..no i znalazlam,takze w lazience.Pierwszy raz od ponad dwoch lat.Chyba zwirek mu nie pasuje,bo kuweta czysta a od tygodnia testujemy nowy cats best gold
- fiuuu! to Twój ma luksusowe warunki. Moje tylko w mieszkaniu - kawalerce do tego - siedzą i się męczą w więzieniu, bidulinkiAniołek_ pisze: EwKo: dziś się dowiedzialam, że krzywdzę mojego kota bo chodzi na "sznurku" (na smyczy) zamiast biegać z kocimi kolegami, którzy są dwa razy więksi i silniejsi od niego...
EwKo pisze:- fiuuu! to Twój ma luksusowe warunki. Moje tylko w mieszkaniu - kawalerce do tego - siedzą i się męczą w więzieniu, bidulinkiAniołek_ pisze: EwKo: dziś się dowiedzialam, że krzywdzę mojego kota bo chodzi na "sznurku" (na smyczy) zamiast biegać z kocimi kolegami, którzy są dwa razy więksi i silniejsi od niego...(hasło m.in. moich własnych prywatnych rodziców
)
- Klunia Tosinego kupala przykrywała dywnikiemczarna.wdowa pisze:mój zakopał w dywanik![]()
[size=7]
czarna.wdowa pisze:Przyznam się że ostatnio też zastanawiałam się nad popełnionymi błędami wychowawczymi![]()
Simbo mimo towarzystwa wyrósł na rozpieszczonego jedynaka
( nie dość że niszczy meble to na dodatek albo wszystko mu się należy i dopomina się o to głośnym miauczeniem z żądaniem spełnienia albo wali fochy jeśli coś jest nie po jego myśli

maggia pisze:Czarna wdowo mam pytanko. Czy Sarabka po sterylce zaczęła więcej jeść?
Bo wydaje mi się, że Ciupulka je dużo więcej.Ona zawsze ma w misce suche tylko teraz coś go szybko ubywa.
Boję się, że z tych 3,5kg zrobi się szybko 7kg.![]()
izaA pisze:maggia pisze:Czarna wdowo mam pytanko. Czy Sarabka po sterylce zaczęła więcej jeść?
Bo wydaje mi się, że Ciupulka je dużo więcej.Ona zawsze ma w misce suche tylko teraz coś go szybko ubywa.
Boję się, że z tych 3,5kg zrobi się szybko 7kg.![]()
Tak było u Soni...radzę od razu rpzejść na lighta, albo na dwa akrmienia zamiast stałego dostępu...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości