Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2007 8:09

Najpierw koty, bo to koci wątek :wink:

Mamy wreszcie słoneczko:

ObrazekObrazek

Zaległe zdjęcie Tysi, w pierwszym dniu bez zęba 8)

Obrazek

Remont, trzeba pomóc Pańci...a trafiła się akurat gratka i można poleżeć w szufladzie na czapkach :lol: Najlpiej pomagać nie plącząc się pod nogami :wink:

ObrazekObrazek

Dla porównania daję zdjęcie "starego wiatrołapu" na zdjęciu mało widać, ale to była ściana przecierana - plamy jaśniejsze i ciemniejsze tzw. farbą piaskową

Obrazek

Efekt pracy weekendowej :lol:

ObrazekObrazekObrazek

A dla tych, co śledzą wątek na kł (z TŻ-tami :P ) odsłona mojego męża z cygarem i z brodą - zdjęcie z lata zeszłego roku...
Obrazek

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon lip 09, 2007 9:57

Świetne te ściany! Trudno się robi coś takiego?

Mąż też niczego sobie ;)

A córeczka i koty jak zwykle piękne :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lip 09, 2007 10:10

Ładnie wyszedł ten wiatrołap. Kotuchy też śliczne. A Tysia bardzo zadowolona, że straciła zęba.
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Pon lip 09, 2007 10:47

No nO, sciany nieżle wam wyszly :D Ja nie bede takich wariacji na temat robila tylko pomalujemy każdą ściane w pkoju na inny odcien i nawet inny kolor na jednej.Zobaczymy jak to wyjdzie ale jeszcze duzo roboty przed nami.Zazdroszcze ze wy tak juz do przodu z praca.Nas wstrzymuje praca Jarka.Ale niedlugo was dogonimy :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon lip 09, 2007 11:05

Kicorek pisze:Świetne te ściany! Trudno się robi coś takiego?

Wcale nie jest trudno, tylko czasochłonnie, bo długie przerwy na schnięcie poszczególnych warstw...ale warto dla efektu :lol: Kosztowo wychodzi oczywiście drożej niż "klasycznie", ale na małej powierzchni można szaleć...jeśli macie do tego jakąś szczególnie wystawioną na pokaz ścianę, to można tylko na tej jednej...pytałam Panią w markecie, co jak się znudzi...ona na to, że albo wyrónać, albo ściągnąć ze ściany...na to mój mąż...jak nam się znudzi, to go sprzedamy 8O czyli...jeśli ktoś chce mieszkać w pięknej okolicy w domu z takim wiatrołapem, to za jakiś czas będzie na sprzedaż :twisted:

I druga propozycja...ten remont bawi nas na tyle, że możemy być do wynajęcia...prace nocne, po godzinach :lol: możecie nas pilnować :lol: Jesteśmy solidni i robimy z pasją :P

Kajka, zmieniłaś pdopis, bardzo ładny 8)

Moś, to była tylko rozgrzewka...główny front robót od środy...już mi :strach: na myśl o przenoszeniu wszystkiego, co tak mozolnie przez 8 lat układałam w sypialni :wink:

izaA

Post » Pon lip 09, 2007 14:57

izaA pisze:Kajka, zmieniłaś pdopis, bardzo ładny

Dziękuje.

U mnie w domu było wielkie malowanie w kwietniu, ale mnie omineło, bo wyjechałam na wycieczke 8)
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Pon lip 09, 2007 16:44

Jak na taką ładną galerię zdjęć, to zdecydowanie za mało wpisów :( Się człowiek stara, pół dnia traci, a ta, co się dopominała, nawet nie zajrzała :evil: Jedynym usprawiedliwieniem może być brak powiadomień, więc niniejszym podrzucam :twisted:

izaA

Post » Pon lip 09, 2007 17:30

To może to Was zainteresuje? Dostałam w mailu 8) z tytułem: Narkotykom mówimy stanowczo NIE!

Obrazek

izaA

Post » Pon lip 09, 2007 20:50

Normalnie wszyscy nas opuścili :(

izaA

Post » Pon lip 09, 2007 21:07

Nikt nie opuscil!

Adam melduje sie na stanowisku 8)

Piekna sypialnia i co najsmieszniejsze- my tez na dniach zabieramy sie za remont sypialni :lol: Podobnie jak u Was- kladziemy panele, malujemy sciany i wstawiamy duze, wygodne lozko :D
Moze Was wynajmiemy na 1 dzien? :twisted: Gwarantujemy dobre place i smakowity obiad :D I mamy w barku wielka butelke whisky, cos jej wypic nie mozemy :D

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Wto lip 10, 2007 8:06

Nie rycz mała, nie rycz :lol: Niektórzy niestety muszą pracować
Wiatrołap wyszedł Wam cudownie i z tym kolorem wydaje się dużo przytulniejszy
szczerbata Tyśka śliczna :D a TŻta chwalić nie wypada :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lip 10, 2007 8:23

FreEp pisze:Piekna sypialnia

Mały szczegół, sypialnia dopiero przed remontem :wink: to była wprawka czyli wiatrołap, ale na upartego też można się przespać :lol:

FreEp pisze:i co najsmieszniejsze- my też na dniach zabieramy sie za remont sypialni :lol: Podobnie jak u Was- kladziemy panele, malujemy sciany i wstawiamy duze, wygodne lozko :D

Duże wygodne łóżko to podstawa...choć może działać antykoncepcyjnie :wink: bo się trzeba najpierw w takim łóżku znaleźć :lol: Jest jeszcze jeden minus - jak wyjeżdżasz to tylko hotele w najwyższym standarcie są w stanie zadowolić :P Oprócz łóżka ważne są materace...ja polecam twarde, ortopedyczne - zakup na lata...

FreEp pisze:Moze Was wynajmiemy na 1 dzien? :twisted: Gwarantujemy dobre place i smakowity obiad :D I mamy w barku wielka butelke whisky, cos jej wypic nie mozemy :D

Brzmi okrutnie zachęcająco :P A jaka ta whisky? Bo my smakosze jesteśmy :oops: ...no i nie wiem...ale w jeden dzień to nie da rady, bo z podłogą się zejdzie....wybraliście już panele? My kupiliśmy w Sulejówku - sklep firmowy Składu z Radzymińskiej i ładnie potargowaliśmy, bo znaleźliśmy w necie dużo taniej i opuścili nam do ceny z netu 8) Bierzemy classena świerk tatrzański :P dziś przyjeżdżają...

czarna.wdowa pisze:a TŻta chwalić nie wypada

Co tam nie wypada, mój nie czyta tego forum, a twój podczytuje? :wink: A jak chwalą obce kobitki, to jego wartość estetyczna rośnie w moich oczach :lol: :wink:

izaA

Post » Wto lip 10, 2007 8:59

Mój Tomek siedzi na forum o komputerach bo "prawdziwemu facetowi" nie wypada roztkliwiać się nad kotami :roll:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lip 10, 2007 9:04

Mój swego czasu pisał pamiętnik na vitalii, miał stałe grono wilebicielek :wink: ale odkąd zarzucił tę dietę to i pamiętnika nie pisze :( a kobitki tęsknią :P Teraz za to gra na Plemionach :roll:

izaA

Post » Wto lip 10, 2007 9:06

Zaraz opuścili... czasu nie mają i czytają z doskoku :twisted:
Jak będę odnawiać wreszcie moją kuchnię, to was zatrudnię :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]