Sonia i Otis - zamykamy wątek - pamiątkowe wpisy str. 100!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 16, 2006 22:17

ja tez chyba musze sprobowac tej oral bo Mos i ptys zebiska maja nieciekawe :roll: A na codzien jedza Acane.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt paź 20, 2006 21:20

Chciałam wam powiedzieć, że postanowiłam umieścić mój forumowy podpis na swojej ulotce wyborczej...wymieniłam też moje kociaste, a co...w końcu mam już kompletnego hopla na tym punkcie 8) Jak ulotka będzie dopracowana, to wrzucę tutaj jakiś pdf-ik (jak się da), żeby nie być gołosłowną :lol: No i podobno mam być w telewizorze...normalnie zaczynam drogę do sławy :lol: :wink: :lol: :roll:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob paź 21, 2006 16:12

Podpowiedzcie mi jak mogę zawiesić pdf...to się pochwalę 8)

izaA

Post » Sob paź 21, 2006 17:13

No to już wiem...oto pdf próbnego wydruku mojej ulotki...jeszcze drobne poprawki, jak zwykle mała literówka i kompletnie do przeredagowania tekst z ostatniej strony, ale środek - tak zostanie http://upload.miau.pl/2/6333.pdf

izaA

Post » Sob paź 21, 2006 22:59

izaA pisze:No to już wiem...oto pdf próbnego wydruku mojej ulotki...jeszcze drobne poprawki, jak zwykle mała literówka i kompletnie do przeredagowania tekst z ostatniej strony, ale środek - tak zostanie http://upload.miau.pl/2/6333.pdf

Aż żal, że nie możemy na Ciebie zagłosować!!!

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

Post » Sob paź 21, 2006 22:59

Znów się pamiętnik zrobił... :( może i oglądacie, ale nic nie piszecie :( :(

To jeszcze dopiszę, że Otis przeszedł samego siebie w jedzeniu rzeczy niejadalnych dla kota...zerzarł kapustę pekińską zawiniętą w folię spożywczą....wracam w piatek z pracy - koty umierają z głodu, przychodzi do kuchni Zuzia i mówi - zmniejsz porcję Otisowi, bo on zjadł kapustę...patrzę na blat, a tam...moja piękna kapusta pekińska na surówkę do obiadu leży w strzępach...folia rozdarda, liście pociapane i...normalnie zjedzone...otworzyłam słoik ogórków do obiadu :evil:

Ten kot doprowadza mnie do obsesji - maselnica zawsze zamknięta, chleb suszę w piekarniku, a wszystko - co przypomina nawet jedzenie - chowam do lodówki lub mikrofalówki...ze stołu zniknęły orzeszki, zaczynam zastanawiać się nad jabłkami 8O kiedyś na wyjeździe próbował zjeść banana...ja nie wiem - czy on jest wyjątkowy, czy może ja jestem zołza, że go głodzę...

izaA

Post » Sob paź 21, 2006 23:04

Dasia pisze:Aż żal, że nie możemy na Ciebie zagłosować!!!

Dasiu...mam nadzieję, że ktoś z forum może :wink: :lol: 8) myślę, że u was też znajdzie się człowiek godny twojego głosu :P

izaA

Post » Nie paź 22, 2006 0:49

gratuluje pomysłu z kotami :wink:
szkoda ze ja nie mogę na ciebie zagłosować i życzę powodzenia w wyborach
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Nie paź 22, 2006 0:53

Głosowałabym na pewno na taką sąsiadkę :D
Iza :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Nie paź 22, 2006 15:00

Bradzo dziękuję za ciepłe słowa...czeka mnie gorące trzy tygodnie...to nie są moje pierwsze wybory i nie pierwsza kampania, znam już gorycz porażki 8) , ale tym razem podchodzę do tego mniej ambitnie, a bardziej na luzie. Bez względu na wynik wyborów - dalej będę robiła swoje :lol:

A wy - poszukajcie wśród swoich kandydatów - właśnie takiej sąsiadki, albo sąsiada, któremu mogłybyście zaufać i oddajcie swój głos...wybory samorządowe, to właściwie jedyny moment, kiedy głos wyborcy przekłada się tak prosto na jego powyborczą sytuację :P

izaA

Post » Śro paź 25, 2006 16:53

Dziękuję bardzo za chęć pomocy - chciałam umieścić linki do miejsc gdzi można nas znaleźć ale niezbyt mi to wychodziło ale dzięki Waszej pomocy wpisanej do wątka Mruczusia już wszystko działa prawidłowo!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 26, 2006 18:25

Oddam kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jest przytulasty, trochę przygruby, prawie rasowy, głośny (beeeeeczy), namolny w stosunku do domowników i gości, najchętniej byłby samotnikiem, nie lubi się bawić...ma strasznie wyczulony nos i sika na znak protestu - pod palmą w kuchni....Francuzik jeden...

Odebrałam wczoraj służbowy telefon późnym wieczorem...ja wiem, jedna z kuwet waniała już dość znacząco - teraz, kiedy jest wilgotno żwirek staje się mniej chłonny - ale stwierdziłam, że skoro druga jest calkiem w porządku i do tego ejszcze ją posypałam swieżo odkażaczem, to do soboty moje koty wytrzymają...cóż za błędne myślenie!!!! wracając do telefonu...otóż tłumaczyłam starszej Pani, że nie mogę sprostać jej oczekiwaniom i słyszę, jak Otis beeeeeczy w łazience i szura żwirkiem...ja gadam w kuchni dalej...wchodze już na czerwone pole...wpada Otis i wchodzi pod liście palmy, jakoś tak dziwnie dupką do kwiatka, naraz widzę - k........ kałuża...wlałam gnojowi, bo mnie nerwy poniosły...starsza Pani anwija dalej...kot uciekł do sypialni, ale obawiałam się, ze nie skończył...więc z komórką w ręku spryskiwaczem wypędzam kota spod łóżka...już dawno minęłam czerwone pole, więc dla starszej Pani nie byłąm już taka miłą jak zwykle...kota zamknęłam w łazience i rada nie rada wymieniłam żwirek w obu kuwetach...

Ja już nie wiem...niech ktoś inny się Francuzikiem zajmie...ja mam chwilowo dość...używamy hiltona silikonowego z tej prostej przyczyny, że pyli zdecydowanie mniej niż Benek, do tego urobek stały ląduje w toalecie. Próbowałam drewnianego - chyba pinio czy cóś, ale ten cholernik zlał się wtedy obok kuwety - na znak protestu, odniosłam całą, otwartą torbę do sklepu - nie sobie wykorzystają dla ptaszków albo gryzoni. No co aj mam do tej kuwety sypać, żeby ten kot nie kręcił nosem...Sonieczka jest całkiem inna...jej się zdarzyło tylko w czasie rujki znaczyć...nigdy nic nie zalała...se w łeb strzelę i tyle...albo go normalnie na drzewo wystawię...niech się kto inny lituje...

izaA

Post » Czw paź 26, 2006 19:01

Może mu ustaw palmę obok kuwety :twisted: .

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw paź 26, 2006 19:24

Albo kuwetę pod palmą :twisted:

A dlaczego mi powiadomienia na maila od tylu dni nie przychodziły? :evil:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw paź 26, 2006 19:38

izaA pisze:Oddam kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jest przytulasty, trochę przygruby, prawie rasowy, głośny (beeeeeczy), namolny w stosunku do domowników i gości, najchętniej byłby samotnikiem, nie lubi się bawić...ma strasznie wyczulony nos i sika na znak protestu - pod palmą w kuchni....Francuzik jeden...

Odebrałam wczoraj służbowy telefon późnym wieczorem...ja wiem, jedna z kuwet waniała już dość znacząco - teraz, kiedy jest wilgotno żwirek staje się mniej chłonny - ale stwierdziłam, że skoro druga jest calkiem w porządku i do tego ejszcze ją posypałam swieżo odkażaczem, to do soboty moje koty wytrzymają...cóż za błędne myślenie!!!! wracając do telefonu...otóż tłumaczyłam starszej Pani, że nie mogę sprostać jej oczekiwaniom i słyszę, jak Otis beeeeeczy w łazience i szura żwirkiem...ja gadam w kuchni dalej...wchodze już na czerwone pole...wpada Otis i wchodzi pod liście palmy, jakoś tak dziwnie dupką do kwiatka, naraz widzę - k........ kałuża...wlałam gnojowi, bo mnie nerwy poniosły...starsza Pani anwija dalej...kot uciekł do sypialni, ale obawiałam się, ze nie skończył...więc z komórką w ręku spryskiwaczem wypędzam kota spod łóżka...już dawno minęłam czerwone pole, więc dla starszej Pani nie byłąm już taka miłą jak zwykle...kota zamknęłam w łazience i rada nie rada wymieniłam żwirek w obu kuwetach...

Ja już nie wiem...niech ktoś inny się Francuzikiem zajmie...ja mam chwilowo dość...używamy hiltona silikonowego z tej prostej przyczyny, że pyli zdecydowanie mniej niż Benek, do tego urobek stały ląduje w toalecie. Próbowałam drewnianego - chyba pinio czy cóś, ale ten cholernik zlał się wtedy obok kuwety - na znak protestu, odniosłam całą, otwartą torbę do sklepu - nie sobie wykorzystają dla ptaszków albo gryzoni. No co aj mam do tej kuwety sypać, żeby ten kot nie kręcił nosem...Sonieczka jest całkiem inna...jej się zdarzyło tylko w czasie rujki znaczyć...nigdy nic nie zalała...se w łeb strzelę i tyle...albo go normalnie na drzewo wystawię...niech się kto inny lituje...

ja go wezmę chętnie :twisted: Kołujemy transport ? :D

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

[poprzednia][następna]