Toff i Tiv i MYSZ!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 22, 2006 13:24

Tika pisze:
izaA pisze:Szybka dziewczyna z Ciebie Booo...Tika, widzisz?
A Pani Wanda to kota jeszcze nie ma, chyba musimy nad nią popracować :D , chociaż z drugiej strony jak się naczyta o naszych, to jej pewnie kotów na razie wystarczy 8)

:oops: :oops: :oops:
No wiem, wiem - ale przecież muszę opisać całą sytuację, więc to nie jest takie proste no nie?

A p. Wanda powinna mieć KONIECZNIE kota!!!

Pani Wanda czytała już ten wątek, wystarczy, że podasz jej linkę do najbardziej dramatycznych postów i wypełnisz przysłaną przez nią ankietę. Moim zdaniem trzeba zwrócić uwagę na to, że Soyka zwyczajnie się boi, jak ja to mówię, furiatka jest, więc trzeba jej dać coś na odwagę (jak Soni) i jakiś afrodyzjak, żeby się w pięknym Toffulku zakochała, a jak już zaczniesz jej podawać te krople, to sama zobaczysz jaki się z niej myziak zrobi, normalnie namolna będzie jak Sonia. Oboje łażą teraz za mną i tylko czekają aż któreś pogłaszczę, a Sonia to tak wlepia w człowieka te swoje ślipia, że nawet jak mam mało czasu to zagadać i pogłaskać muszę, nie ma mocni :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro lut 22, 2006 13:30

Tika pisze:
izaA pisze:
No wiem, wiem - ale przecież muszę opisać całą sytuację, więc to nie jest takie proste no nie?

Tika, napisz tylko do pani Wandy, że masz problem koci, a ona już podeśle odpowiednią ankietę i nie będziesz musiała pisać wypracowań :wink:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro lut 22, 2006 14:09

Napisałam 8)!
Razem z wypracowaniem :twisted:.

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro lut 22, 2006 14:10

Ja już odesłałam ankietę! :lol:
Rany, mam nadzieję, że szybko podziałają kropelki!
Obrazek

Boo

Post » Śro lut 22, 2006 14:16

izaA pisze:Wygląda też na to, że mamy kolejne dokocenie dzięki kroplom, bo między Tigrą a Niunią jest znacznie lepiej niż było i na moje oko to już lada dzień będzie po bólu, ale [size=9]trzeba o tym mówić bardzo cichutko :D

Baaaaaaaaaaardzo cichutko :wink:
W każdym razie raport z dzisiaj warto przeczytać... :twisted:
Obrazek

gocho80

Od: Pon paź 10, 2005 21:16

Post » Śro lut 22, 2006 14:17

Tika pisze:A p. Wanda powinna mieć KONIECZNIE kota!!!

Tika to jest gotowa kota wciskać w każdych okolicznościach:
- księdzu na kolędzie
- kelnerowi w restauracji
- panu w tramwaju
itd :D
Ja widzę jak ona patrzy na ludzi... 8) tylko czeka na okazję żeby ZAGADAĆ :twisted:
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro lut 22, 2006 14:20

Catrina pisze:
Tika pisze:A p. Wanda powinna mieć KONIECZNIE kota!!!

Tika to jest gotowa kota wciskać w każdych okolicznościach:
- księdzu na kolędzie
- kelnerowi w restauracji
- panu w tramwaju
itd :D
Ja widzę jak ona patrzy na ludzi... 8) tylko czeka na okazję żeby ZAGADAĆ :twisted:

No co, no co :oops: :oops: :oops:
Bo bez kota, to jest strasznie smutno :( - no nie????

Tika

Post » Śro lut 22, 2006 14:25

No pewnie, że bez kota STRASZENNIE smutno!
Ja nie wiem jak ja do tej pory żyłam bez kota!
Obrazek

Boo

Post » Śro lut 22, 2006 15:00

Ja też nie wiem :oops: A co do działania, to zależy od kota, u nas 1,5 miesiąca, ale może być znacznie szybciej i oby!!!!! :D

izaA

Post » Śro lut 22, 2006 17:15

Tika pisze:Iza uprasza się o wstawienie wspólnego zdjęcia kociastych do podpisu!!!
Żebym sobie mogła caaaały czas oglądać 8)

Uprzejmie się donosi, że jak pani Prezes prosi, odmawiać nie można. podpis zmieniony :D

izaA

Post » Śro lut 22, 2006 17:50

I ja coś takiego przegapiłam 8O 8O 8O :oops:
Iza, gratuluję i ogromnie się cieszę :D :D :D

Ja nadal mogę pozostać tylko sympatykiem, bo moje piątkowe dokocenie wyglądało pierwszego wieczoru tak: phhh (Kitka), wrrr (Cyryl i na Cyryla), a po jednym dniu mycie malucha, gonitwy i zapasy (oczywiście tylko Cyryl, bo Kitka nie zniża się do takiech plebejskich zachowań, ale czasami sama zaczepi łapą małą, jak jej się nawinie :D )
Ale bycie sympatykiem takiego sympatycznego klubu też ma dużo uroku, chyba nawet więcej niż członkostwo :wink:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lut 22, 2006 22:48

Kicorek pisze:Ja nadal mogę pozostać tylko sympatykiem, bo moje piątkowe dokocenie wyglądało pierwszego wieczoru tak: phhh (Kitka), wrrr (Cyryl i na Cyryla), a po jednym dniu mycie malucha, gonitwy i zapasy (oczywiście tylko Cyryl, bo Kitka nie zniża się do takiech plebejskich zachowań, ale czasami sama zaczepi łapą małą, jak jej się nawinie :D )
Ale bycie sympatykiem takiego sympatycznego klubu też ma dużo uroku, chyba nawet więcej niż członkostwo :wink:

Jak człowiek się tak szybko dokaca, to nie potrafi się tak cieszyć, jak byli członkowie tego Klubu :D Nie, żeby nasze dokocenie było wartościowsze, ale takie wyczekane jest bardziej zauważane :P I każda wspólna zabawa nadal przyjmowana jest entuzjazmem całej rodzinki!!!!

izaA

Post » Śro lut 22, 2006 23:05

Dostałam ankietę 8)
Czy ja muszę wybrać tylko 1 typ, bo mi Soyka pod kilka podchodzi :roll:

Tika

Post » Czw lut 23, 2006 0:23

a spokojnie mozna wybrac kilka, a pozniej pani Wanda podsyla odpowiedz co jej sie wydaje wazne z naszego opisu, a nam pozostaje zgodzic sie (lub nie, lub cos dodac). |Hiehie, wlasnie opracowalam takowa, i dostalam odpowiedz, stad takam madra :D
Obrazek

Agnieszka-

Od: Wto sty 17, 2006 16:27

Post » Czw lut 23, 2006 7:11

Dzięki Agnieszka :D, bo już myślałam, że to moja Soyka jakaś nie ten tego :roll:. Oby p. Wanda mi pomogła, bo chyba teraz bardziej rozumiem o co chodzi!

Tika

[poprzednia][następna]