Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 03, 2016 15:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ajaaa pisze:Ewciu, oficjalnie przysiądę i będę przemierzała z Wami tygodnie i miesiące i lata:)
Jeśli oczywiście Pola pozwoli :kotek:

Witaj serdecznie ! :)
Polcia to raptus, gryzoń i wścieklizna w jednym ale kochany raptus , kochany gryzoń i kochana wścieklizna. Kocham tą małpicę choć mam czasami ochotę obrać ją z futra.
To inna miłość niż do Zuzi bo Zuzia to delikatna koteczka a z Poli bardziej psokot jest ale jest dla mnie równie ważna jak Zuzia.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro sie 03, 2016 15:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Nawet nie wiecie kto mnie dzisiaj w pracy odwiedził. Nikt inny jak kuba.kaczor13 z Andżeliką.
To było krótkie ale bardzo miłe spotkanie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 03, 2016 16:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Jutro przygotuj to samo - dla nas. I zupkę kwiatkową :)

Na jutro mam w planach chłodniczek :mrgreen:

Wyszedł? :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sie 03, 2016 17:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

Nie - w końcu usmażyłam cycka z kurczaka bo wczoraj wieczorem go rozmroziłam. Kurczak z ryżem .
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 03, 2016 17:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

Nie - w końcu usmażyłam cycka z kurczaka bo wczoraj wieczorem go rozmroziłam. Kurczak z ryżem .

I nas nie zaprosiłaś? <foch>

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sie 03, 2016 18:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

I nas nie zaprosiłaś? <foch>

Ależ ja was cały czas zapraszam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 03, 2016 18:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Nie słyszałam

MaryLux

Post » Śro sie 03, 2016 18:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

MaryLux pisze:Nie słyszałam

Przecież piszę :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 03, 2016 18:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Nie słyszałam

Przecież piszę :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Czw sie 04, 2016 7:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

a dzisiaj co na obiad?
ja nie mam pomysłów :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sie 04, 2016 8:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

a dzisiaj co na obiad?
ja nie mam pomysłów :(

Dzisiaj chyba zjem u rodziców a co to nie wiem co tam mama wymyśli.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 04, 2016 8:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

to masz wolne?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw sie 04, 2016 8:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Środa ! :)
Dziś mam wolny dzień i zamierzam wybrać się z mamą do Carefura . Patrzyłam w gazetkę , którą wrzucają nam do skrzynek ,że od dziś mają w sprzedaży całkiem fajne ( przynajmniej na obrazku ) tuniki za 29,99 zł i zwykłe gładkie koszulki za 7,99 zł. Potrzebuję kilka takich dużych i luźnych bo najlepiej mi się w takich śpi. Koszulka i spodenki od piżamy i luz blus i jest ok.
U nas w Łodzi oprócz standardowych biletów MPK mamy też migawki ( w innych miastach to się nazywa sieciówka, bilet miesięczny) . Mimo , że do pracy mam blisko i dojeżdżam jedynie windą na lub z 6 piętra lubię mieć migawkę. Kupuję sobie taką na 90 dni za 192 zł bo na 30 dni kosztuje 80 zł więc bardziej się opłaca j jak potrzebuję gdzieś jechać to wsiadam i jadę nie stresując sie brakiem biletów. U nas najtańszy bilet na 20 minut kosztuje 2,60 zł i muszę go skasować bez względu na to czy przejadę 2 min. czy 20 min. Tak więc od dziś mam migawkę i mogę sobie jeździć ile chcę.
Dziewczynki zrobiły się bardzo kapryśne. Podałam dziś śniadanko i żadna nie chciała na nie przyjść. Zuzia zażyczyła sobie śniadanko do łóżka więc dostała je na pościeli a Poli nie pasował musik więc musiałam jej otworzyć saszetkę Felixa to dopiero raczyła troszkę zjeść.
Swoją drogą ciekawe kto mi tak koty rozpaskudził. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 04, 2016 8:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

mir.ka pisze:to masz wolne?

Tak. Dziś i jutro.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sie 04, 2016 8:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ewa L. pisze:Środa ! :)
Dziś mam wolny dzień i zamierzam wybrać się z mamą do Carefura . Patrzyłam w gazetkę , którą wrzucają nam do skrzynek ,że od dziś mają w sprzedaży całkiem fajne ( przynajmniej na obrazku ) tuniki za 29,99 zł i zwykłe gładkie koszulki za 7,99 zł. Potrzebuję kilka takich dużych i luźnych bo najlepiej mi się w takich śpi. Koszulka i spodenki od piżamy i luz blus i jest ok.
U nas w Łodzi oprócz standardowych biletów MPK mamy też migawki ( w innych miastach to się nazywa sieciówka, bilet miesięczny) . Mimo , że do pracy mam blisko i dojeżdżam jedynie windą na lub z 6 piętra lubię mieć migawkę. Kupuję sobie taką na 90 dni za 192 zł bo na 30 dni kosztuje 80 zł więc bardziej się opłaca j jak potrzebuję gdzieś jechać to wsiadam i jadę nie stresując sie brakiem biletów. U nas najtańszy bilet na 20 minut kosztuje 2,60 zł i muszę go skasować bez względu na to czy przejadę 2 min. czy 20 min. Tak więc od dziś mam migawkę i mogę sobie jeździć ile chcę.
Dziewczynki zrobiły się bardzo kapryśne. Podałam dziś śniadanko i żadna nie chciała na nie przyjść. Zuzia zażyczyła sobie śniadanko do łóżka więc dostała je na pościeli a Poli nie pasował musik więc musiałam jej otworzyć saszetkę Felixa to dopiero raczyła troszkę zjeść.
Swoją drogą ciekawe kto mi tak koty rozpaskudził. :evil:

no ciekawe :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

moje zjadły bez problemów zwykłe śniadanko na stole w kuchni
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]