Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:O, to moja łazienka podobna wielkością! A wydaje się mniejsza... Co prawda sporo w niej naupychane (i tylko to co potrzebne).
Miłego dnia życzę!
U mnie jest kibelek podwieszany, kabina 90 cm x 90 cm obok pralka wkładana od góry 40 cm szeroka, szafka z umywalką podwieszana 55 cm.
Zanim zrobiłam łazienkę poczytałam trochę co można zrobić w tak małym pomieszczeniu co by było ładnie i funkcjonalnie i jedna podstawowa zasada to im więcej widać podłogi tym bardziej optycznie pomieszczenie wydaje się większe. Dlatego zdecydowałam się na kibelek podwieszany i szafkę z umywalką .
Też mam wc podwieszone. I szafkę z umywalką. I kabinę 100x80. I pralkę - otwieraną od góry(trza było przesunąć ciut umywalkę i by wlazła normalna pralka a nie ta kląkwa
). I drugą szafkę - stojącą. I kocią kuwetę między stojącą szafką a pralką. I miejsca ino tyle, żeby się obrócić
klaudiafj pisze:Hej![]()
I macie już ciepło, więcej niż ustawowe 19st?
MB&Ofelia pisze:Aaa, to dzisiaj balowałaś poza domkiem!![]()
Kurka, ciepło masz w domciu! U mnie też by było ciepło, ale pannice życzą sobie balkoningu

MB&Ofelia pisze:Ja przed chwilą zamknęłam balkon, bo mi łapcięta odmarzały. A te Footra skubane nic nie zmarznięteI jeszcze im mało
![]()
Przesyłam miziawki dla Zizi i Poli![]()

Ewa L. pisze:barbarados pisze:Albo pracują
Dziś wolne miałam.
Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Dzień dobry
Cześć Dorotka !![]()
U was też pada?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości