♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2015 23:16 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

No popatrz Basiu jakie zdolności :D

My już spakowani,o 7 wyruszamy. Koty mnie zachwycają, Tosia dzisiaj ganiała się z maluchem,coraz mniej syków z jej strony,a ze strony malucha - już wcale. Nadal jednak widać,że to Marcel przekonał się do nowego domownika bardziej niż Tosia,ale to dopiero kilka dni więc całkiem możliwe, że i Tosia wyluzuje i będzie super :-)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lip 26, 2015 23:28 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Kocurki jakoś szybciej sytuacje ogarniają . Bardziej na luzie są . Kotki , jak to kotki :wink:
Bedzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdolny ten mój chłop , co ? Tylko szóstki w totka nie chce przewidzeć . :twisted:
Ja mam takie moskitiery juz parę lat . Ostatnio nawet na zime nie zdejmowałam I trzymaja się dobrze . W takim małym sklepiku tu zamawiałam . Pan przyszedł , wymiwrzył , a potem po tygodniu chyba przyszedł załozyć .
Czasem , tylko przy odrobaczeniu , nie zakładaja książeczki , ale mozna przecviez poprosić o karteczke z pieczatką .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lip 27, 2015 10:42 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

barbarados pisze:Kocurki jakoś szybciej sytuacje ogarniają . Bardziej na luzie są . Kotki , jak to kotki :wink:
Bedzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdolny ten mój chłop , co ? Tylko szóstki w totka nie chce przewidzeć . :twisted:
Ja mam takie moskitiery juz parę lat . Ostatnio nawet na zime nie zdejmowałam I trzymaja się dobrze . W takim małym sklepiku tu zamawiałam . Pan przyszedł , wymiwrzył , a potem po tygodniu chyba przyszedł załozyć .
Czasem , tylko przy odrobaczeniu , nie zakładaja książeczki , ale mozna przecviez poprosić o karteczke z pieczatką .

Basia u nas nawet w schronisku od razu książeczki bezdomne koty dostają, nawet jak tylko były odrobaczane
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 27, 2015 17:22 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej Aniu :)
Chodziłam koło wątku, czytałam z tel, ale chciałam sobie tu przysiąść na spokojnie i odpisać :)
Czyli jesteście już nad morzem? Zazdroszczę, chciałabym poczuć ten zapach i wiatr... ach... Bałtyk wciąga jak nic innego :)
Znalazłaś opiekę dla kotów na noc, czy same zostały?
No jak rude to będzie chłopiec to pikne jaja tfu tfu jajuszka to mu dopiero wyrosną ;p :ryk:
Ale to by tłumaczyło też dlaczego Gaja ma te łapki takie jak lew. Mój Maciuś też takie miał :) A może żeby imienia nie zmieniać to zostanie Gajowy :ryk: Albo Gajosław :ryk: Gajuś :1luvu:
:201461 :201461 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lip 27, 2015 17:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Mi to też wygląda na chłopca :P od razu do Fuksa zaglądnęłam 8O :ryk:
odpoczywajcie i bawcie się dobrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lip 28, 2015 16:53 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej

Ja tylko na chwilkę,internetu tutaj nie ma więc korzystam z tego z telefonu,ale to kosztuje więc tak szybciutko w skrócie tylko napiszę, że u nas wszystko w porządku. Niestety pogoda jest jaka jest,na przemian deszcz ze słońcem. Spacerujemy dużo,oglądamy,odpoczywamy po prostu. Oczywiście stresuję się tym,że kotki nasze same w domu,ale wiem, że wszystko u nich jest dobrze. Mama dzisiaj u nich była,posprzątała kuwetki, nalała wody świeżej, zabawki doniosła jeszcze :D No i oczywiście wygłaskała całą trójkę, a i powiedziała mi ,że maluch bawił się super z Tosią :ok: Już nie mogę się doczekać piątku jak je wszystkie zobaczę i wymiziam :201461

Dzisiaj zobaczyłam miejsce gdzie koty tutaj wolnozyjqce mają swoje budki domki,takie duże,a kotki? . Czyste, zadbane, najedzone i....duże,naprawdę tłuściutkie :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Wto lip 28, 2015 22:46 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Cześć Aniu :1luvu: :1luvu:

Oooo jak super z tym dokoceniem :1luvu: piękne malenstwoo :1luvu: Jestem ciekawa płci, u mnie w domu zdania podzielone :piwa: ja uważam że dziewczynka, siostry pół na pół ( w sensie, że jedna uważa że chłopiec a druga że dziewczynka). :1luvu:

Kochana, miłego wypoczynku :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro lip 29, 2015 18:27 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Czw lip 30, 2015 10:58 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

sistersy25 pisze:Cześć Aniu :1luvu: :1luvu:

Oooo jak super z tym dokoceniem :1luvu: piękne malenstwoo :1luvu: Jestem ciekawa płci, u mnie w domu zdania podzielone :piwa: ja uważam że dziewczynka, siostry pół na pół ( w sensie, że jedna uważa że chłopiec a druga że dziewczynka). :1luvu:

Kochana, miłego wypoczynku :piwa:

Jutro,a najpóźniej w sobotę dowiemy się płci malucha,tak w stu procentach już :) Jutro wracamy z nad morza,jak dotrzemy przed zamknięciem lecznicy ,to jeszcze jutro z maluchem jedziemy do wetki naszej.

Już nie mogę się doczekać jak zobaczę te nasze trzy mordki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Czw lip 30, 2015 11:10 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ale szybko to przeleciało :) A ile godzin jedziesz nad morze?

klaudiafj

Post » Czw lip 30, 2015 17:23 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Około 3 godziny :)

Dzisiaj byliśmy w Oceanarium :) Oglądaliśmy też gady i płazy i byliśmy na wystawie klocków Lego :) Pogoda nie rozpieszcza dlatego czas trzeba wykorzystać inaczej niż na siedzenie na plaży. Oczywiście na plażę też chodzimy,ale nie na długo.

Jutro wracamy do domu,cieszę się ,bo tęsknię za futerkami :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Czw lip 30, 2015 19:07 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej Aniu,
A gdzie to oceanarium? Duże było?

klaudiafj

Post » Czw lip 30, 2015 19:09 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

W Międzyzdrojach Klaudia :) czy duże?. Takie średnie według mnie,ale fajnie było pooglądać stworzonka,mam zdjęcia oczywiście :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Czw lip 30, 2015 19:10 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Bardzo lubie oceanarium :) W dzieciństwie byłam w takim dużym i albo już go nie ma albo nie umiem znaleźć :/

klaudiafj

Post » Czw lip 30, 2015 21:03 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Odpoczywajcie!juz połowa wakacji!
Czy gdzieś juz pisałam ze składam skargę na czas, ze tak szybko upływa! :roll:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]