♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Dużo fot str. 89 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 18, 2014 8:35 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Kurka, jakiś kosmiczny macie ten zamek w drzwiach 8O Może go zepsujcie na amen, i właścicielka mieszkania będzie musiała wymienić na jakiś normalny.

Na studiach też mieszkałam na stancji. Któregoś dnia zepsuł nam się górny zamek w drzwiach. po prostu się zepsuł. Nie dało się otworzyć drzwi. Całe szczęście że mieszkanie było na parterze, można było wyjść przez okno i otworzyć od zewnątrz.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto mar 18, 2014 10:40 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

ja nie mogę ,Madzik,we no jej rebusem rozrysuj ,jak ma zamykać te drzwi i strzałkami pokaż :?
Jessss niezłe masz cyrki z nimi

Pereucik :1luvu: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 18, 2014 15:10 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

8O 8O 8O
Sylwia ma rację rebusem :ryk: :ryk: :ryk:

Instrukcja obrazkowo - opisowa najlepiej na bloku technicznym żeby było duże, czytelne jak krowie na miedzy :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto mar 18, 2014 15:15 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

O jej :roll:
Zamykanie drzwi... tak, do tego trzeba mieć doktorat i habilitację... :roll:
Madzia może weź tą Agnieszkę dzisiaj wieczorem na spokojnie i pokaż jej jak to się robi...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto mar 18, 2014 18:19 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Zaiste, nie lubię wtorków.
Nie poszłam na poranną wykładzinę, dopiero na ćwiczenia na 10:30. Ćwiczenia polegają na tym, że pani sobie siedzi i ma znudzoną minę, a studenciaki się produkują, przedstawiając prezentacje multimedialne na tematy z książki. Dzisiejsze prezentacje były wyjątkowo marne, wygrałyby w kategoriach "Najgorsza prezentacja - czyli jak nie robić slajdów w Power Pointcie" oraz "Najgorszy sposób prezentacji - czyli jak czytać z kartki i rzutnika, dając słuchaczom widok na swój tył".
Po nieco ponad pół h katorgi postanowiłam zrobić coś pożytecznego i pojechałam do ZOO, bo następne ćwiczenia były na 15.
Dojazd do zoo jest teraz tragiczny, ulice rozkopane, no ale jakoś tam dojechałam, a na miejscu czekał Rafał. Mieliśmy tylko niecałą godzinę do dyspozycji, bo na 13 miał zajęcia, ale mimo to zdążyłam poczęstować żubra gałązką, wygłaskać konie, kucyki, owieczki, osiołki (osioł Poitou chciał zjeść mi płaszczyk :D) , kózki i cielątko szkockie rasy Highland - taka słodka mała krówka! O taki słodziak:
Obrazek
Nasza nazywa się Gryzelda i ma jeszcze malutkie różki, ale i tak jest śliczna :1luvu:
Potem zawitaliśmy do Tygrysia, który był przesłodki, bo wykładał się jak mały kotek :1luvu:

Jak Rafał musiał już iść, ja sama poszłam do Terrarium, czyli Gadziarni. I tam było pełno słodkich ślicznych stworzonek różnych, jak zgram zdjęcia będzie fotorelacja.

Po powrocie do szkoły - ćwiczenia. Pan prowadzący (nazywany Remikiem od swojego imienia - Remigiusz) smęcenia i nudzenia uczył się od mistrzów. Pół godziny zajęło mu podłączenie laptopa do rzutnika, opuszczenie ekranu, zasłonięcie żaluzji i regulacja światła. Ponadto wszystko co mówił, było już - przynajmniej mi - znane z innych przedmiotów, przez co nuda wzrosła do wręcz niewyobrażalnego poziomu. Na szczęście skończyło się pół h krócej i mogłam wrócić do mojej Perełeczki, która przywitała mnie barankowaniem i mruczeniem :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto mar 18, 2014 18:44 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Koto-foty str. 42

Fotorelacja :)

Tygrysio :)
Obrazek
Obrazek

Gadzina o uroczej nazwie - wąż śmierdziel :)
Obrazek

Pyton siatkowy:
Obrazek

Waran czarny:
Obrazek

Przesłodziak - kajman okularowy który poczuł parcie na szkło :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kolejny przesłodziak - waran żółty :) Prawda, że uroczy? :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Waran:
Obrazek

Kobra indyjska - ssssssss!
Obrazek
Obrazek

W motylarni poznałam tego oto przyjaciela:
Obrazek
Obrazek

Jaszczurka krokodylowa:
Obrazek

Legwan (chyba legwanik błękitny, ale głowy nie dam):
Obrazek

Wąż (połoz) amurski:
Obrazek

Bazyliszek - niech mi ktoś powie, że smoki nie istnieją :)
Obrazek

Taki słodki mały gekonek:
Obrazek

Pyton rombowy:
Obrazek

Splecione 3 albo 4 straszyki :)
Obrazek

KOOOOOONIEEEEEEEEC :D

Spilett

Post » Wto mar 18, 2014 19:01 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Madzik - czy ty zapisujesz sobie nazwy tych zwierzątek czy wszystkie tak dobrze pamiętasz?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto mar 18, 2014 19:05 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Ewa L. pisze:Madzik - czy ty zapisujesz sobie nazwy tych zwierzątek czy wszystkie tak dobrze pamiętasz?

Pamiętam :oops: od małego się interesowałam zwierzakami :)

Spilett

Post » Wto mar 18, 2014 19:16 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Fajnie masz,że możesz sobie w wolnym czasie wyskoczyć do zoo.
Przynajmniej jakaś to odskocznia od codziennej nudy :mrgreen:
Cielaczek faktycznie słodki :1luvu:
I tygrys i strasznie podoba mi się kajman okularowy :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto mar 18, 2014 19:29 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Tygrysia tylko miziać :mrgreen:
Kajman aaaaaale ma zęby :mrgreen:

Madziu między nudnymi ćwiczeniami fajnie wyskoczyć do zoo :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Wto mar 18, 2014 19:31 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Miraclle pisze:Tygrysia tylko miziać :mrgreen:
Kajman aaaaaale ma zęby :mrgreen:

Madziu między nudnymi ćwiczeniami fajnie wyskoczyć do zoo :ok:

Niestety od przyszłego tygodnia raczej nie będzie już takich 3-godzinnych dziur :( bo w tym czasie będą kolejne nudne ćwiczenia :crying: z rachunkowości zarządczej :roll:

Spilett

Post » Wto mar 18, 2014 19:47 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Jejku ja też chcem do zoo :mrgreen:

Tygrysior w całej okazałości, piękny :)
Fajne zdjęcia kajmana, jaki słodziak :ryk:
Wygląda jakby się uśmiechał :)
Waran jak z filmu sci-fi :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto mar 18, 2014 19:52 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Mnie też marzy się zoo zobaczyć rysia, karakala, legwana zielonego ehhhh i inne cudne zwierzaczki.
Jak zrobi się cieplej jade do zoo i basta :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto mar 18, 2014 19:54 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

Planowałam wypad do zoo w sobotę ale a) pogoda się popsuła b) było F1 :evil:
Jadę jak tylko się ociepli, tęsknię za owieczkami i kózkami :1luvu: Jak ostatnio tam byłam to z królikami mieszkała malutka świnka wietnamska... nazwałam ją sobie Pelagia i wciąż o niej myślę :oops: :oops: :oops:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto mar 18, 2014 19:57 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! ZOOfoty str. 57 :

NatjaSNB pisze:Planowałam wypad do zoo w sobotę ale a) pogoda się popsuła b) było F1 :evil:
Jadę jak tylko się ociepli, tęsknię za owieczkami i kózkami :1luvu: Jak ostatnio tam byłam to z królikami mieszkała malutka świnka wietnamska... nazwałam ją sobie Pelagia i wciąż o niej myślę :oops: :oops: :oops:

Pelagii nie ma, ale za to mała alpaka jest :D

Miraclle pisze:Mnie też marzy się zoo zobaczyć rysia, karakala, legwana zielonego ehhhh i inne cudne zwierzaczki.
Jak zrobi się cieplej jade do zoo i basta :ryk: :ryk:

Rysie się pochowały, karakali u nas niet (a szkoda), legwany zielone rozwalone pod lampami :1luvu:

Spilett

[poprzednia][następna]