Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Z tobą fajmnie, bo jezdeś fajmna kotka.
Książniczka Ofelja
Caragh pisze:MaryLux pisze:Ale ze mną chyba jeszcze mniej fajnie
Inusiu, kto Ci znowu takich głupotek nagadał?![]()
Jak Ty jesteś, to zaraz weselej
Te Twoje wesolutkie mra mre mri mru zawsze mi poprawia humor
Nawet w sumie nie wiem czemu. No tak na mnie działasz Kicia
MB&Ofelia pisze:Ineczko. A moja Duża przyniesła mi nową myś-myś-myś! Bo taka z niej ciapa, że tej starej nie może znajdnąć.
Tak się nabiegałam za myś-myś-myś, że się zadysznęłam i muszę poleżeć i odpocznąć. Ufff!
Książniczka Ofelja wybrykana
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Z tobą fajmnie, bo jezdeś fajmna kotka.
Książniczka Ofelja
Ale czasami jestem wredna dla innych kotów. I sama nie wiem, dlaczego tak mam![]()
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Z tobą fajmnie, bo jezdeś fajmna kotka.
Książniczka Ofelja
Ale czasami jestem wredna dla innych kotów. I sama nie wiem, dlaczego tak mam![]()
Jak to czemu? Bo lubisz być jedynaczką, tak jak ja.
Pysia
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Z tobą fajmnie, bo jezdeś fajmna kotka.
Książniczka Ofelja
Pysia
Rozumiem.
Chociaż tak naprawdę chyba nie rozumiem, dlaczego tak lubię.
Hannah12 pisze:Inuś, moja duża mówi, że to jest złośliwość losu, ilekroć zaczyna pogaduszkę z Twoją Duża, to od razu dzwoni któraś z jej córek aby duży. Czy oni mają jakieś czujki wmontowane, duża na chwilę dla siebie należny ją zająć?
Haker
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Z tobą fajmnie, bo jezdeś fajmna kotka.
Książniczka Ofelja
Pysia
Rozumiem.
Chociaż tak naprawdę chyba nie rozumiem, dlaczego tak lubię.
A co tu jest do rozumienia tak masz, bo tak i już. Nie myśl o tym tylko się ciesz, że masz duża i domek dla siebie. Ja tam się z tego cieszę i już.
Pysia
Ja też,
Haker
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ja też nie lubiałam innych kotków. Teraz lubiam Małą Ciorną, chociaż ona jezd gupiutka i czasami na nią posykam jak jezd niegrzeczna.
Każda kotka chce być jedną książniczką i chyba dlatemu czasami nie lubi innych kotków, tak se myślę.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Moja Duża tak mówi. Bo ja czasem podobno jestem marudna![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuzia115 i 176 gości