Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:tak, tam u was na południu wszystko szybciej dojrzewa, a gruszki smaczne ?
uwielbiam gruszki - wpadnę jesienią
mir.ka pisze:isabell36 pisze:tak, tam u was na południu wszystko szybciej dojrzewa, a gruszki smaczne ?
to jest klapsa, do jedzenia pod koniec lata
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:tak, tam u was na południu wszystko szybciej dojrzewa, a gruszki smaczne ?
to jest klapsa, do jedzenia pod koniec lata
a to na klapsy Tomek przyjedzie![]()
ja lubię zimowe, twarde i słodkie - mniam
narobiłaś mi ochoty na gruszki![]()
mamy już przygotowane miejsce pod garaż i zwieziony polbruk ... pomalutku coś się robi ale dla mnie to za wolno
Myszolandia pisze:Hej Nadmorskie Gwiazdeczki![]()
![]()
mir.ka pisze:garaż będziecie stawiać wolnostojący? podatek za niego jest znacznie wyższy niż za dom
isabell36 pisze:mir.ka pisze:garaż będziecie stawiać wolnostojący? podatek za niego jest znacznie wyższy niż za dom
na zgłoszeniu jest to "budynek gospodarczy"
isabell36 pisze:na kosiarki i inne podręczne graty i faktycznie tak będzie - przecież nie będziemy trzymali samochodu 12 km od domu
mir.ka pisze:isabell36 pisze:na kosiarki i inne podręczne graty i faktycznie tak będzie - przecież nie będziemy trzymali samochodu 12 km od domu
na takie rzeczy do ogrodu to duże miejsca potrzeba, a jak nieraz oglądałam projekty domów w Muratorze czy Budujemy dom, to pomieszczenia gospodarcze są tam strasznie małe, a garaze z reguły na jeden samochód i później i tak trzeba coś postawić bo nie ma miejsca
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:na kosiarki i inne podręczne graty i faktycznie tak będzie - przecież nie będziemy trzymali samochodu 12 km od domu
na takie rzeczy do ogrodu to duże miejsca potrzeba, a jak nieraz oglądałam projekty domów w Muratorze czy Budujemy dom, to pomieszczenia gospodarcze są tam strasznie małe, a garaze z reguły na jeden samochód i później i tak trzeba coś postawić bo nie ma miejsca
dlatego garaż zostawimy jako pomieszczenie gospodarcze, a dom z wiatą garażową będzie stał tuż obok - przynajmniej takie mamy plany na najbliższe dziesięciolecie
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:na kosiarki i inne podręczne graty i faktycznie tak będzie - przecież nie będziemy trzymali samochodu 12 km od domu
dlatego garaż zostawimy jako pomieszczenie gospodarcze, a dom z wiatą garażową będzie stał tuż obok - przynajmniej takie mamy plany na najbliższe dziesięciolecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości