Broszka pisze:Jak Wasze zwierzaki zniosły zmianę czasu?
Chyba nie zauważyły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Broszka pisze:Jak Wasze zwierzaki zniosły zmianę czasu?
Chyba nie zauważyły
morelowa pisze:Szkoda z tym hedomasażemTobie by się wyjątkowo przydał przy tym trybie życia jaki prowadzisz
![]()
Myślisz, że masaż TŻ-ta wystarczy? MOże jakiś dochodzący masażysta? Choć to też drogo..![]()
Wanna jest super![]()
Sauny nienawidzę
Revontulet pisze:Broszka pisze:Jak Wasze zwierzaki zniosły zmianę czasu?
Chyba nie zauważyły
felin pisze:A w ogóle, jak podliczylam ile mam wybulić za różne rachunki, to natychmiast caloksztalt przestal mi się podobać
Broszka pisze:felin pisze:A w ogóle, jak podliczylam ile mam wybulić za różne rachunki, to natychmiast caloksztalt przestal mi się podobać
Ja tak mam ostatnio przy zamówieniu dla zwierzaków - wrzucam do koszyka co potrzebuję a potem trzy dni się męczę bo wychodzi taka kwota że połowę muszę usunąć a jak tu wybrać co skoro wszystko wydaje się niezbędne?![]()
morelowa pisze:Ograniczyć kotom żarcie ?![]()
Broszka pisze:Nie mogę bardziej ograniczyć kotom w domu ilości jedzenia bo dostają mikroskopijne porcje![]()
TZ mówi że trzeba je po prostu wypuszczać na dwór - u nas naprawdę mają pod dostatkiem naturalnego pożywienia: myszki i inne małe gryzonie, ptaki itd. Pełna ekologiczna i najlepiej pod słońcem zbilansowana kocia dieta na wyciągnięcie łapki![]()
To taki nasz beznadziejny paradoks: płacimy ciężkie pieniądze za karmy bilansowane jak mysz a wokół pełno myszy biega i już ostatnio żywołapki nastawiałam tak mi popaskudziły w owies dla koni![]()
A koty wolnożyjące wywalają pękate brzuchy do słoneczka i polują jedynie na pełną miskę w stołówce
Broszka pisze:Nie mogę bardziej ograniczyć kotom w domu ilości jedzenia bo dostają mikroskopijne porcje![]()
TZ mówi że trzeba je po prostu wypuszczać na dwór - u nas naprawdę mają pod dostatkiem naturalnego pożywienia: myszki i inne małe gryzonie, ptaki itd. Pełna ekologiczna i najlepiej pod słońcem zbilansowana kocia dieta na wyciągnięcie łapki![]()
To taki nasz beznadziejny paradoks: płacimy ciężkie pieniądze za karmy bilansowane jak mysz a wokół pełno myszy biega i już ostatnio żywołapki nastawiałam tak mi popaskudziły w owies dla koni![]()
A koty wolnożyjące wywalają pękate brzuchy do słoneczka i polują jedynie na pełną miskę w stołówce
Broszka pisze:Czy cytoplazmatyczne to znaczy przewlekłe?
To może wystarczy usunąć dokładnie kamień i wyleczyć - bez rwania zębów.
Bo u Pippina to plazmocytarne i tu rzeczywiście najlepiej zęby usunąć... Ale na razie jakoś się męczymy bo wciąż mam nadzieję, że to młodzieńcze i jednak da się w końcu zaleczyć
felin pisze:A w ogóle, jak podliczylam ile mam wybulić za różne rachunki, to natychmiast caloksztalt przestal mi się podobać
Ja tak mam ostatnio przy zamówieniu dla zwierzaków - wrzucam do koszyka co potrzebuję a potem trzy dni się męczę bo wychodzi taka kwota że połowę muszę usunąć a jak tu wybrać co skoro wszystko wydaje się niezbędne?Zamieniam na coraz tańsze zamienniki i niedługo skończymy na karmach marketowej jakości
A w styczniu kończy mi się wykupiona zniżka w zoo+ (5%) i nie wiem czy będzie możliwość wykupienia następnej, a bez niej to już w ogóle krucho będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 309 gości