ewkaa pisze:Basia jak miauczy z pokoju, to ja wołaj - najlepiej po imieniu, Fenris tak błyskawicznie nauczył się imienia i przybiegania do mnie
Wołam, odpowiadam, zagaduję, ona miauczy dalej więc ja idę do niej

Głupawki już zaliczyła ze dwie

Moderator: Estraven
ewkaa pisze:Basia jak miauczy z pokoju, to ja wołaj - najlepiej po imieniu, Fenris tak błyskawicznie nauczył się imienia i przybiegania do mnie
Czyli ona ćwiczy Ciebie a nie ty jąBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Basia jak miauczy z pokoju, to ja wołaj - najlepiej po imieniu, Fenris tak błyskawicznie nauczył się imienia i przybiegania do mnie
Wołam, odpowiadam, zagaduję, ona miauczy dalej więc ja idę do niej![]()
ewkaa pisze:Czyli ona ćwiczy Ciebie a nie ty jąBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Basia jak miauczy z pokoju, to ja wołaj - najlepiej po imieniu, Fenris tak błyskawicznie nauczył się imienia i przybiegania do mnie
jakbyś miała przysmaczka w ręku to moze jednak ona by przyszła
No ale imienia to Basia mogła by ją nauczyćGosiak104 pisze:ewkaa pisze:Czyli ona ćwiczy Ciebie a nie ty jąBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Basia jak miauczy z pokoju, to ja wołaj - najlepiej po imieniu, Fenris tak błyskawicznie nauczył się imienia i przybiegania do mnie
ewkaa przecież tu było wiadomo odpoczątku kto kogo wytresuje
ewkaa pisze:ale widzę, ze Basia nie tylko zalewam pytań przypomina anulkę
ewkaa pisze:No ale imienia to Basia mogła by ją nauczyćGosiak104 pisze:ewkaa pisze:Czyli ona ćwiczy Ciebie a nie ty jąBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Basia jak miauczy z pokoju, to ja wołaj - najlepiej po imieniu, Fenris tak błyskawicznie nauczył się imienia i przybiegania do mnie
ewkaa przecież tu było wiadomo odpoczątku kto kogo wytresujeGrey Shadowki są w tej kwestii naprawdę bardzo pojętne,a le widzę,z e Basia nie tylko zalewam pytań przypomina anulkę
![]()
Ah niebieska księżniczko, ale Ci sie wspaniały personej trafił- na każde zawołanie
Chowaj się dobrze i doceniaj
Jak każdyMariaD pisze:Ufff... widać z tego, że i ten Greyshadowek w nowym domu o ile się zmienia to tylko na lepsze.![]()
Basia_Blue pisze:A tutaj jeszcze coś dla oka, słabej jakości bo słabej ale jest
Fajnie jest się bawić! oraz
Weszłam jednak na ten drapak, a co!
Basia_Blue pisze:A tutaj jeszcze coś dla oka, słabej jakości bo słabej ale jest
ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:A tutaj jeszcze coś dla oka, słabej jakości bo słabej ale jest
To jeszcze je odprywatnij
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue, pibon i 243 gości