Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
matka maruda pisze:Z miny kierowniczki Kulki można wnioskować, że wykryła jakieś nieprawidłowości na budowie
cytryna pisze:wymiękłam przy malutkim geranium
zabers pisze:cytryna pisze:wymiękłam przy malutkim geranium
Inspiracja z Asterixa . Prawie klasyk![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ylFmJjtFoHY
zabers pisze:Gluc, nie ukrywam, zawsze mnie zwalał z nóg swoim urokiem osobistym.Kulkenson - jak zwykle kombinujący, a Zmrol, no cóż... Zmrol od kiedy urosły mu "portki", cały czas wygląda jak połączenie (parafrazując) Upadłej Madonny z Wielkim Tyłkiem z Lwem Tołstojem - z przodu "kołnierz ortopedyczny" prawie do ziemi, z tyłu - nieproporcjonalnie wielki tyłas, a wszystko kończy się ... "malutkim geranium" (bo ogon przy tym wszystkim wygląda jak smętny korniszonek
).
moś pisze:zabers pisze:Gluc, nie ukrywam, zawsze mnie zwalał z nóg swoim urokiem osobistym.Kulkenson - jak zwykle kombinujący, a Zmrol, no cóż... Zmrol od kiedy urosły mu "portki", cały czas wygląda jak połączenie (parafrazując) Upadłej Madonny z Wielkim Tyłkiem z Lwem Tołstojem - z przodu "kołnierz ortopedyczny" prawie do ziemi, z tyłu - nieproporcjonalnie wielki tyłas, a wszystko kończy się ... "malutkim geranium" (bo ogon przy tym wszystkim wygląda jak smętny korniszonek
).
Oczerniasz mi Zmrola obraz czysty
moś pisze:No tak, zapomniałam bo cie lubie
anulka111 pisze:A ja proszę o aktualne zdjecie Wiewióry w calej krasie-sama ocenie jaki ma ogonek-zdjecie powinno byc w zblizeniu i by wszystkie wazne elementy pieknego ciala byly widoczne
jaaana pisze:anulka111 pisze:A ja proszę o aktualne zdjecie Wiewióry w calej krasie-sama ocenie jaki ma ogonek-zdjecie powinno byc w zblizeniu i by wszystkie wazne elementy pieknego ciala byly widoczne
Cycki tyż?
Niech to będzie jajecznica na maśle z kurkami twojego życia!
zabers pisze:jaaana pisze:anulka111 pisze:A ja proszę o aktualne zdjecie Wiewióry w calej krasie-sama ocenie jaki ma ogonek-zdjecie powinno byc w zblizeniu i by wszystkie wazne elementy pieknego ciala byly widoczne
Cycki tyż?
to jest technicznie niewykonalne - za głęboko do kota właściwego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 74 gości