Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:I co tam u kociary
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:I co tam u kociary
U mnie spokój i cisza, ale u Ciebie takie szczęście![]()
![]()
![]()
![]()
agula76 pisze:Iwonkodajesz rade z ogłoszeniami??? moja pomoc jest cały czas aktualna:)
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze:I co tam u kociary
U mnie spokój i cisza, ale u Ciebie takie szczęście![]()
![]()
![]()
![]()
Będzie u ciebie też radość zobaczysz![]()
Karolek(ona) pisze:dziwne, że na twój koszt wysyłka reklamacji jest - zwykle takie coś jest jak naprawa jest za granicą, żeby ci się odechciało reklamacji.
Moja mama miała listwę na 3 gniazdka z wyłącznikiem, rano wyprasowała ubrania, zgasiła listwę i poszła do pracy, jak wróciła sąsiad właśnie planował wyważyć drzwi, bo wydobywał się dziwny zapach z domu, weszli do środka a tam siwo. Okazało się, że lista zaczęła się topić i mama ma wypalona w wykładzinie dziurę, jeszcze ze 30min, i doszłoby do gniazdka bo już niewielki kawałek całego kabla został
jasia0245 pisze:Dzięki, też tak myślałam, że powinien mieć 7-8 miesięcy. Gdyby tam Pingwinek trafił to byłby to dom moich marzeń dla kotka. A bardzo bym chciała aby czuł się dobrze i był szczęśliwy.![]()
![]()
![]()
Nawet gdy trafi tam wcześniej to i tak go wykastruję na swój koszt. Jeszcze nie znaczy terenu, bo dlatego że jest młody. Ale ładny, prawda?
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości