Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 06, 2012 12:19 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

welina pisze:
ASK@ pisze:Ewuś, wyadoptujesz ją.Powolutku przyjdzie czas na wszystko. Ogarnij siebie i ją.daj sobie czas a potem ogłoszenai i szukanie domu. Obu wam dobrze zrobi rozstanie. Wiem,że ciężko oddawać kota co wrócił.Dla mnie to są bardzo trudne .Ale będzie ok.

Tak Asieńko to gorsze niż oddaje się pierwszy raz. :( Teraz mała przyzwyczaiła się do mnie.Rozdarte serce u mnie ,czy znowu nie zostanie skrzywdzona.Ona to takie małe dziecko dla mnie i znowu oddam nie wiadomo komu.Rzadko mylę się do ludzi -zdarzyło się niestety ..... :roll: :cry: .

Ale teraz mała jest i tak nieszczęsliwa i tyle.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw wrz 06, 2012 12:22 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

ASK@ pisze:
welina pisze:
ASK@ pisze:Ewuś, wyadoptujesz ją.Powolutku przyjdzie czas na wszystko. Ogarnij siebie i ją.daj sobie czas a potem ogłoszenai i szukanie domu. Obu wam dobrze zrobi rozstanie. Wiem,że ciężko oddawać kota co wrócił.Dla mnie to są bardzo trudne .Ale będzie ok.

Tak Asieńko to gorsze niż oddaje się pierwszy raz. :( Teraz mała przyzwyczaiła się do mnie.Rozdarte serce u mnie ,czy znowu nie zostanie skrzywdzona.Ona to takie małe dziecko dla mnie i znowu oddam nie wiadomo komu.Rzadko mylę się do ludzi -zdarzyło się niestety ..... :roll: :cry: .

Nie Asiu mała jest szczęśliwa i pełna życia tylko nie cierpi kotów .Za to kocha papugę :mrgreen: Zaufała mi -nawet daje buzi :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw wrz 06, 2012 12:27 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

welina pisze:
ASK@ pisze:
welina pisze:

Nie Asiu mała jest szczęśliwa i pełna życia tylko nie cierpi kotów .Za to kocha papugę :mrgreen: Zaufała mi -nawet daje buzi :lol:

Jest nieszczęsliwa bo koty są. Nie mówę o ludziach bo ludzie w takim stadzie lepiej niż futra wypadają :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw wrz 06, 2012 12:39 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

ASK@ pisze:
welina pisze:
ASK@ pisze:
welina pisze:

Jest nieszczęsliwa bo koty są. Nie mówę o ludziach bo ludzie w takim stadzie lepiej niż futra wypadają :mrgreen:

Asieńko pójdziemy na żywioł. :mrgreen: Tylko muszę poczekać jak będzie całkowicie obrobiona weterynaryjnie.Miziel52 ma Buraczka już rok co jest kotem jednego pokoju ,bo znowu on leje inne.To kot z Cmentarza wolskiego.Oczywiście pragnę dla małej cudownego domu i oby taki się znalazł :ok: Jestem jednak realistką-będzie trudno.

welina

Post » Sob wrz 08, 2012 17:53 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

Halo, halo! Co tam w eterze?? :) Ja się zmuszam do biegania. Mam jakiś cholerny kryzys. :evil:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Sob wrz 08, 2012 18:17 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

sygitka21 pisze:Halo, halo! Co tam w eterze?? :) Ja się zmuszam do biegania. Mam jakiś cholerny kryzys. :evil:

I ja mam kryzys.Tylko bym leżała przy zasłoniętych oknach. :( :oops:

welina

Post » Sob wrz 08, 2012 20:19 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

welina pisze:
sygitka21 pisze:Halo, halo! Co tam w eterze?? :) Ja się zmuszam do biegania. Mam jakiś cholerny kryzys. :evil:

I ja mam kryzys.Tylko bym leżała przy zasłoniętych oknach. :( :oops:

:( :( :( Trzymaj się, kochana. Przesyłam ciepłe myśli. Zachwyciły mnie etui Twojego wyrobu- są boskie! :1luvu: Masz talent :1luvu:

sygitka21

Post » Pon wrz 10, 2012 11:50 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

A jak tam sprawy rujkowe u Zosi?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon wrz 10, 2012 15:13 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

Środa sterylka.Proszę o kciuki,bo nie znam lecznicy.Niestety będę musiała brać taxi,bo nie dam rady dźwigać.Po za tym strasznie się drze w podróży.Mam nadzieję ,że i z taxi mnie nie wyrzucą :roll:

welina

Post » Pon wrz 10, 2012 15:15 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

sygitka21

Post » Pon wrz 10, 2012 15:21 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon wrz 10, 2012 15:42 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

welina pisze:Środa sterylka.Proszę o kciuki,bo nie znam lecznicy.Niestety będę musiała brać taxi,bo nie dam rady dźwigać.Po za tym strasznie się drze w podróży.Mam nadzieję ,że i z taxi mnie nie wyrzucą :roll:

To zamów taksówkę telefonicznie i od razu powiedz, że będziesz jechała z miauczącym kotem. Wtedy powinni Ci przysłać kierowcę, który nie będzie marudził... Moja koleżanka zawsze tak robi, uprzedza, że będzie np. z psem czy kotem i jeszcze nigdy jej się nie zdarzyło, żeby kierowca kręcił nosem...

Trzymam kciuki za Zosię i za Ciebie :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon wrz 10, 2012 16:04 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

Dzięki za kciuki.Ona nie miauczy tylko się drze 8O

welina

Post » Pon wrz 10, 2012 16:38 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

Zmiana jutro godz 10 uffffffffff :roll:

welina

Post » Pon wrz 10, 2012 17:02 Re: Lajla I Kacper.ZOSIA- Złe próby wątrobowe .Trzeba podlec

jutro sterylka?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]