Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Jaki wstydNo kimło się po prostu. Już mam dwójeczkę, narazie atrapa, muszę prześwietlić i dopiero pod koniec marca będzie kombinować, bo teraz idzie na urlop ( dentystka ). Wizyta u weta też zaliczona, wczoraj wieczorem. Kupiłam wczoraj kotce Royala, Josere culiness, filecik z kurczaczka i serduszka drobiowe. Myślę sobie może znudziło jej się jedzonko, ale nie skubnęła 2 kawałeczki filecika. Serducha wogóle olała. Parę chrupek Royala. Myślę sobie nie to nie. Zajrzałam do kuwety, pusto. Dopiero wieczorem córa wróciła no i martwimy się razem. Zajrzałam do kuwety i biegunka no to lecznica, spowrotem do Bydgoszczy, cale szczęście był mój wet. Obejrzał ją dokladnie, dosłownie wymacywał tak, że żołądek, jelita. Miałam wrażenie, że ją przepchnie na drugą stronę. Ja to tak delikatnie się z nią zawsze obchodzę, a on. Nie mówię, żeby niedelikatnie, tylko tak dogłębnie. Uszy czyste, oczy też, zęby w porzadku, buźka też nie ma żadnych nadżerek. Swierdził, że to jest coś z jelitami. Głodówka do jutra czyli dzisiaj po pracy mamy już dać, 3 zastrzyki i jutro powtóka, temp.brak czyli w normie. Wiecie jak ona się tuliła do mnie, o jejku. Taka niedostępna w domu a tam przytulak. Waży 5,10 czyli wg niego 1 kg za dużo. Dzisiaj rano kicia już przy miseczce, biedna nic nie dostała, do psich misek zaglądała
alab108 pisze:No ja nie wiem, ten mój wet tak mowi, że kocur powinien ważyć 5 kg, a kotka 4, no ale przecież są wyjątki od regułyMoja kicia ma takie 2 wiszące fałdy i jak biegnie to te fałdy tak śmiesznie się kołyszą i on twierdzi, że to jest tłuszcz. Ja tam nie wyczuwam żadnego tłuszczu, ale skoro on czuje
Pokazywałam mu, że kręgosłup się wyczuwa, no ale on nie wyczuwa i co z takim zrobić? A niech mu tam
najszczesliwsza pisze:A ja się boję z Fudziakiem...
najszczesliwsza pisze:Tak, a Spookyaga powiedziała, że jest tego no... grubiutka i, że zawsze chciała mieć takiego kota, bo swoje ma takie smukłe...
alab108 pisze:Ja też tak myślę, dlatego specjalnie nie przejęłam się ta opinią. Przecież nie mogą same minutki biegać
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 75 gości