bulba pisze:
Dzień dobry Bożenko z Kretulkami![]()
![]()
Dziękujemy Kasieńko i wzajemnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ninakiler pisze:kalair pisze:Słabo, ale coś widać.
IRISKA NA DRABINIE!![]()
Nikomu nic się nie stało, żadne zwierzę nie poniosło krzywdy!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uucXMjOt ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Irysiu.... usmialam sie za wszystkie czasy![]()
![]()
![]()
Najlepszy był moment ostatni czyli hustamy się na drabince![]()
Dobrze ze wyszlas z tego cala i zdrowa hehe![]()
![]()
![]()
Pozdrawiamy Was kochane dziewczęta i udanego weekendu zyczymy
spookyaga pisze:
Dzieńdobry w ten przedwiosenny sobotni poranek, ptaszki za oknem śpiewają, słoneczko świeci, aż milej na duchu
vailet pisze:Miłej soboty Bożenka z kretkami Zauważyłaś że miau innaczej wyglądaW poczcie u mnie też.W nocy o 0,30 była przerwa techniczna i jakoś jest innaczej teraz.
Sihaja pisze:Hej
Piękny dzionek. Koteczki wywietrzyły futerka na balkonie, teraz ja na spacerek uciekam
kalair pisze:vailet pisze:Miłej soboty Bożenka z kretkami Zauważyłaś że miau innaczej wyglądaW poczcie u mnie też.W nocy o 0,30 była przerwa techniczna i jakoś jest innaczej teraz.
O, a nie zwróciłam uwagi, no, może mniej tematów z forum jest, ale poza tym?? Chyba niedowidze.![]()
Witaj Wiola i Bejbuniu!
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:Miłej soboty Bożenka z kretkami Zauważyłaś że miau innaczej wyglądaW poczcie u mnie też.W nocy o 0,30 była przerwa techniczna i jakoś jest innaczej teraz.
O, a nie zwróciłam uwagi, no, może mniej tematów z forum jest, ale poza tym?? Chyba niedowidze.![]()
Witaj Wiola i Bejbuniu!
Chodzi mi o to że temat na wącie jest na niebiesko wpisany nie na czarno,a ja z poczty odbieram i jest więcej możliwości czy w dany wąt chcesz wejść,czy post,czy koty.Było wczoraj i do tej pory innaczej,ale teraz chyba lepiej zrobili
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 475 gości