Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 17, 2012 20:20 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRycha nie ma, łazi po dzielnicy. Mam sygnał, że wprosił się na kolacje do piwniczaków ale się zdziwił bo dostał swoja własna karmę :P Zjadł :)

Ostatnio martwił mnie smrodek z paszczy Czarnego Zua i bałam się, że nery szwankują i dziś oprócz płukania pobralismy mu krew. I miła wiadomośc, mimo zmniejszenia częstotliwości płukania do 1x w tygodniu wyniki nadal sie poprawiaja (poza poziomem fosforu):)

W połowie lutego Dziś czyli połowa marca
Kreatynina- 4,25 Kreatynina- 2,59
Mocznik- 213 Mocznik- 142
Fosfor- 4,83 Fosfor- 5,83

Ogólnie zadowoleni jesteśmy z wetką, bo Lumpek nawet karme sucha nerkową zaczyna jeść :) I w ogóle mega pro ludzki jest, najchętniej spałby mi na kolanach, lub przy udzie. Gdyby jeszcze nie próbował tępić TygRysia...
Duża
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob mar 17, 2012 20:35 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Ogólnie zadowoleni jesteśmy z wetką, bo Lumpek nawet karme sucha nerkową zaczyna jeść :) I w ogóle mega pro ludzki jest, najchętniej spałby mi na kolanach, lub przy udzie. Gdyby jeszcze nie próbował tępić TygRysia...
Duża

Gabrynia po 3 latach mieszkania ze mną jeszcze czasami tępi Siśka :? a on się nią tak pięknie opiekuje jak jest chora.....
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob mar 17, 2012 21:15 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu, kot to się może zdziwić, co nie :roll:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 17, 2012 23:30 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyś sprawi, iż będę doszczetnie siwa...

No kunę żem gonił sobie, taka młoda,no. Dziecko kunie takie, bo te stare to tak nie uciekaja. A Blondyn chciał pomagać, ale nie mógł bo miał do siebie Duża Wariatkę przypieta, a Duża Wariatka darła się na mnie. Schowałem sie pod samochód bo to wsyd za nia kotu, jeszcze by mnie konkurencja na dzielni zobaczyła w takiej głupiej sytuacji i dopiero by mieli ubaw...
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie mar 18, 2012 6:17 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:TygRyś sprawi, iż będę doszczetnie siwa...

No kunę żem gonił sobie, taka młoda,no. Dziecko kunie takie, bo te stare to tak nie uciekaja. A Blondyn chciał pomagać, ale nie mógł bo miał do siebie Duża Wariatkę przypieta, a Duża Wariatka darła się na mnie. Schowałem sie pod samochód bo to wsyd za nia kotu, jeszcze by mnie konkurencja na dzielni zobaczyła w takiej głupiej sytuacji i dopiero by mieli ubaw...
TygRych

TygRyś, moja duża boi się o koty, nie chce, żeby się z kunami zadawały. To się nie dziw Dużej. A jakby Cię pobiła i ugryzła?
Fasolka zatroskana
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 18, 2012 9:15 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:TygRyś sprawi, iż będę doszczetnie siwa...

TygRych

TygRychu- :ok: :ok:
Ja to nawet nie wychodzę i nie mam co gonić :? . Ale mufy już zaczynają wyłazić to Duża mnie gania żebym ich nie jadł :roll: - no nic się nie zna.
Ryszard

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie mar 18, 2012 15:41 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRych, kuny gonisz 8O
Ty to jesteś odważny 8)
Badylek

Cieszymy się z dobrych wyników Czarnego :ok:
i trzymamy mocno kciuki, może zaakceptuje Tygrycha, głupol jeden :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie mar 18, 2012 15:43 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

caldien pisze:TygRych, kuny gonisz 8O
Ty to jesteś odważny 8)
Badylek

Ktoś obraża mojego kolegę!
Inka oburzona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 18, 2012 20:45 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

:ryk: :ryk:
Cześć TygRychu! :1luvu:
Kitkowa Duża
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie mar 18, 2012 20:48 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

MaryLux pisze:
Ty to jesteś odważny 8)
Badylek

Inka oburzona

Obrażam troszkę, bo goni bardzo-fajnego TygRysia!
Kiedy przestanie gonić przestanie być głupolem!
Duża

Ineczko, Czarny, TygRych, wszyscy, przepraszam Was za Dużą, nieokrzesane toto :roll:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon mar 19, 2012 19:45 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

caldien pisze:
MaryLux pisze:
Ty to jesteś odważny 8)
Badylek

Inka oburzona

Obrażam troszkę, bo goni bardzo-fajnego TygRysia!
Kiedy przestanie gonić przestanie być głupolem!
Duża

Ineczko, Czarny, TygRych, wszyscy, przepraszam Was za Dużą, nieokrzesane toto :roll:
Badylek

Musimy ją okrzesać. Pazurkami

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 22, 2012 21:35 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Czesć TygRysiu :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 23, 2012 6:21 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyś, macie feliway porządnie w kontakcie, czy Duża popsuła?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 23, 2012 8:40 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TyyyyyyyygRyyyyyyyyyyyych!
Żyjesz?
Badylek zmartwiony
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia][następna]