Ja na ten przykład wyglądam jakbym wpadła pod kosiarkę- albo lepiej- kombajn. Nogi wyglądają najgorzej- miałam zaproszenie na basen na jutro ale chyba nie pójdę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:dzień dobry![]()
Ja na ten przykład wyglądam jakbym wpadła pod kosiarkę- albo lepiej- kombajn. Nogi wyglądają najgorzej- miałam zaproszenie na basen na jutro ale chyba nie pójdęMój kombajn kosi wszystko- moje ulubione koszulki
, firanki, które akurat tnę no i mnie. Rano wskoczył na szafeczkę przy łóżku i zwalił mi stamtąd wszystko co było- telefon, pilot, książka...
MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Inka
ula-misia pisze:Witajcie cioteczki![]()
![]()
![]()
Nie odzywam się za często bo komp przejął Jacek i go skutecznie okupuje, poza tym znów kłopoty z mamami/jedna w poniedziałek na operacje zaćmy do Warszawy, a druga od dzisiaj naświetlania nowotworu w Bydgoszczy/-totalne nieporozumienie. Codziennie trzeba dojeżdżać do Bydgoszczy na Onkologię
bozena640 pisze:ula-misia pisze:Witajcie cioteczki![]()
![]()
![]()
Nie odzywam się za często bo komp przejął Jacek i go skutecznie okupuje, poza tym znów kłopoty z mamami/jedna w poniedziałek na operacje zaćmy do Warszawy, a druga od dzisiaj naświetlania nowotworu w Bydgoszczy/-totalne nieporozumienie. Codziennie trzeba dojeżdżać do Bydgoszczy na Onkologię
Cierpliwie poczekamy i potrzymamyza obie mamy i ich szybki powrót do zdrowia
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Lifter, Majestic-12 [Bot] i 132 gości