Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 17:13 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Chyba jakiś czas temu czytałam o kobiecie, która po latach walki zdecydowała się na umieszczenie takiego baneru. Ale nie pamiętam o jakie miasto chodziło. A najgorsze, że znajomi i rodzina obwiniali tą kobietę za to, co zrobiła. I po raz kolejny stała się ofiarą.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lip 06, 2011 17:15 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Mi nic do tego, ale to chyba marnostrawstwo mieszkania. Bo stoi puste i przy takiej reklamie chętnych nie będzie :? ale może wierzą w złą energię czy złe duchy... :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro lip 06, 2011 17:17 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Jak w Zmiennikach?
Mam dzisiaj podły nastrój. Wali mi się kilka spraw, na których mi zależało... :(

sunshine

Post » Śro lip 06, 2011 17:18 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Ojejku a co się dzieje? :(

Może jestem zmeczona bo nie kumam o co z tymi zmiennikami chodzi :twisted: :twisted:

Mam kalosze :mrgreen: cieszę się jak dziecko. Jutro idę w sina dal bez względu na deszcz. A dziś chodziłam w wodzie ponad kostkę :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 06, 2011 17:21 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Jutro nie bedzie padać. Bedzie ponad 25 stopni ciepła :mrgreen:
W Zmiennikach też było nawiedzone mieszkanie.
Swoimi frustracjami nie będę Ci zaśmiecać wątku. Napisałam u siebie. Wystarczy.

sunshine

Post » Śro lip 06, 2011 17:24 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Możesz zaśmiecać jeśli zechcesz. Nie znam Zmienników.

Może będzie upał, a może nie :twisted: co dzień się to przesuwa. A kalosze przydadzą się zawsze :mrgreen: takie ładne mam, czarne w różowe kwiaty. Chociaż wolałam w groszki, ale rozmiaru nie było. Resztka kaloszy. Wszyscy dziś kupowali :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 06, 2011 17:29 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Zawsze marzyłam o kaloszach. Ale HSB twierdzi, ze mi nie są potrzebne i w ogóle mam za dużo butów.
A jakąś fotkę kaloszy zapodasz? :D

sunshine

Post » Śro lip 06, 2011 17:50 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Za małe kałuże w Łodzi, przyjedź tutaj, od razu będą Ci potrzebne :twisted: :lol: zresztą kalosze to taka para butów które powinno się mieć, tak jak szpilki, adidaski czy klapki. Podstawa :mrgreen:

Zdjecie może jutro zrobię, przy okazji obfocenia srocka, specjalnie dla Was :twisted: muszę Wam pokazać jakie tu nietypowe budownictwo drewniane. Dużo starych domów, ciekawych zaułków. Balkon pedofila :roll: jak mi net pozwoli to jutro wrzucę tutaj fotki 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 06, 2011 18:25 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

czekam na foty niecierpliwie, a jakies wiesci z frontu domowo-kociego masZ??
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Śro lip 06, 2011 19:23 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Że wszystko jest w porządku 8) koty brykają, mają apetyty, ale mój H nie potrafi tyle o nich opowiadać co ja. No i on ich tak nie obserwuje. A ja cały czas :D

A dzis po drodze zobaczyłam w bloku w oknie kota, biało czarnego pingwinka. Nie znam i w ogóle ale tak mi się ciepło na sercu zrobiło na widok kota :1luvu:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 06, 2011 19:37 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Pingwinek :(
Ech, mam do nich słabość ... ale nie koniecznie szczęście.

A poza tym, to chcę zmiany pogody.
I Wam również tego życzę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 06, 2011 19:48 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

shalom pisze: A to jedyne nieletnie jakie mam tutaj.

:ryk: Tak się przez moment zastanowiłam, dlaczego masz nieletnie buty i dlaczego i kiedy one staną się pełnoletnie :-)
Przy każdym większym deszczu obiecuję sobie, że kupię sobie kaloszki :mrgreen:
shalom pisze:Widziałam dziś dziwną rzecz. W drodze do mojej pracy, w bloku, na jednym z balkonów są kraty i wielki szyld: TU MIESZKAŁ PEDOFIL. Dalej było imię i nazwisko, zawód(radny miejski i prokurator 8O ) oraz informacja że zamieszkiwał że osobą molestowaną. Pierwszy raz coś takiego widziałam 8O

Szok 8O Z Zmiennicy to świetny serial, mogę oglądać co roku :-) latem, przy powtórkach w TV :-)
Dobrze, że u kociastych w porządku :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lip 06, 2011 20:16 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Zatem muszę sprawdzic ten serial.

Znów pora monsunowa. Chyba jednak jutro tez przydadzą się kalosze 8)

W tym miasteczku jest wiele ciekawych dziwnych miejsc. Np uliczka na której są 3 domy pogrzebowe, obok siebie. Tez niecodzienny widok
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 06, 2011 20:19 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Przyjedź do Wroclawia na ulicę św. Antoniego - zakladów pogrzebowych co najmniej sześć; jak nie więcej.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lip 06, 2011 20:40 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

jak ja się cieszę, shalom, ze pojechałaś do tego Srocka - takie kapitalne relacje nam tutaj serwujesz, że aż mi w głowie wiruje od obrazów.
Z tym pedofilem, to mrożące krew w żyłach, ale obrazek z chłopcem wiozącym rower na taczkach i dziewczynką niosącą - gołębia? gąsiora? - zapomniałam - ale obrazek jak ze starych włoskich fimów ("ZŁodzieje rowerów" i inne takie starocie)
Super się czyta i juz się cieszę na relacje foto :)
to wszystko nie przeszkadza mi współczuć, że Cię tak zesłali na wygnanie

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

[poprzednia][następna]