Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:najszczesliwsza pisze:Jak przedmiot to go potraktowała Kamari, gdy się obraziła i już go do mnie wiozła. Potem obraziła się drugi raz. A otem znów co innego mówiła przez telefon, a co innego pisała.
Nie piernicz głupot, bo z tego co wiem, casica znalazła Heńkowi DS...nie wiem kto tu sciemnia![]()
Trzeba było go nie wysyłac na DT,nie byłoby takich cyrkówKamari zajmowała sie połamańcami...tego chyba nikt jej nie ujmie.
Ależ ja nic nie ściemniam przecież. Tylko piszę jak było, kilkanaście stron wstecz, jak Kamari miała Henia odwieźć do mnie. Bo się obraziła! Bo jej o wlewach mówiłam...
najszczesliwsza - Rozpętałaś wojnę, utrułaś życie kamari i śmiesz zabierać głosHenio wędruje min.przez ciebie- spokojnych snów ci życzę
obudzisz się kiedyś a tu "pustynia" wokół ciebie - umiesz tylko cytować wyszukiwać wpisy wcześniejsze i jątrzyć.
Nie musisz komentować mojej wypowiedzi bo dodaję cię do osób ignorowanych - nie mam ochoty widzieć nawet twojego nicku
Bazyliszkowa pisze:najszczesliwsza pisze:Bez wlewów u Kamari by na pewno szybko dokonał żywota...
Więc chwalmy Waszego wetabo jak od Henia z daleka, to wszystko będzie dobrze...
I po co te złośliwości? Heniowi tym nie pomagasz, a sobie szkodzisz.
kamari pisze:Heniu jest w dobrych rękach i w dobrych będzie. Casica dojedzie, to napisze.
najszczesliwsza pisze:Ależ ja nic nie ściemniam przecież. Tylko piszę jak było, kilkanaście stron wstecz, jak Kamari miała Henia odwieźć do mnie. Bo się obraziła! Bo jej o wlewach mówiłam...
emkamara pisze:najszczesliwsza pisze:Ależ ja nic nie ściemniam przecież. Tylko piszę jak było, kilkanaście stron wstecz, jak Kamari miała Henia odwieźć do mnie. Bo się obraziła! Bo jej o wlewach mówiłam...
Ty mówiłaś? Wątek Kamari zawiera dowody, że po nocach nie spałaś potem zaś od rana wydzwaniałaś i pisałaś. Skoro zaś Kamari ośmieliła się posłuchać swojego weta - Twojego jątrzenia i obrabiających komentarzy nie było końca.
Konieczność wlewów jest i była dyskusyjna, mamy słowo jednego weta przeciwko drugiemu.
Ty nie jesteś wetem, po prostu przyjęłaś jedną opcję i rozpętałaś sajgon. Czy Henio zyskał jest dla wielu dyskusyjne, natomiast na pewno Ty straciłaś. Tych kilka osób, które ani komentarza ani kota od Ciebie nie wezmą.
Krzysiekbolo pisze:Atmosfera oczekiwania mnie znudziła.
Myślę i prawie jestem pewien, że DS Henio znalazł u PcimOlki.
Mam nadzieję, że zgodnie z zasadą "gówien czapką nie przykrywamy" w wątku też pojawią się komentarze na temat diagnostyki i leczenia Henia w Łodzi.
Satoru pisze:a akurat DS u Pcimola to byłaby dobra opcja![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 5 gości