Dziunia ma piękny, zadziorny pyszczek:)
A Saszka, tak jak Figa - chyba średnio lubi pozować:)też oczy mruży:)
Piękności

Moderator: Estraven

Edytka1984 pisze:Ojj Saszce pozowanie kiepsko idzie,od razu oczka zamyka
Dziunia natomiast uwielbia pozować do fotek - czasem tylko oczka zamknie
ale teraz zadziora straszna jest głaszczę ją np jak śpi,ona ustawia się do głaskania a po chwili mnie gryzie jak kawałek mięska
Oj tak, Roniś robi to samo, małpiszon jeden. Przyjdzie się poprzymilać, mruczy, miauczy brzucha wywala, a zaraz się rzuca, gryzie, drapie i kopie ja_ana pisze: Oj tak, Roniś robi to samo, małpiszon jeden. Przyjdzie się poprzymilać, mruczy, miauczy brzucha wywala, a zaraz się rzuca, gryzie, drapie i kopiediabeł mały:P
Edytka1984 pisze:a oto zdjęcia Szaszki i Dziuni już w 2011 roku![]()
Saszka miała ładnie pozować,ale coś oczka przymrużyła - jak zawsze zresztą
a Dziuniaszek wyleguje się na dywanie- oczka tylko zdziwione ma

już na zapas KAsia Amy pisze:Ledwo przeżyłam sterylkę Amy. Co to za nerwy są....

ja_ana pisze:Edytka1984 pisze:Ojj Saszce pozowanie kiepsko idzie,od razu oczka zamyka
Dziunia natomiast uwielbia pozować do fotek - czasem tylko oczka zamknie
ale teraz zadziora straszna jest głaszczę ją np jak śpi,ona ustawia się do głaskania a po chwili mnie gryzie jak kawałek mięska
![]()
Oj tak, Roniś robi to samo, małpiszon jeden. Przyjdzie się poprzymilać, mruczy, miauczy brzucha wywala, a zaraz się rzuca, gryzie, drapie i kopie
diabeł mały:P
jozefina1970 pisze:ja_ana pisze: Oj tak, Roniś robi to samo, małpiszon jeden. Przyjdzie się poprzymilać, mruczy, miauczy brzucha wywala, a zaraz się rzuca, gryzie, drapie i kopiediabeł mały:P
Mru robi dokładnie tak samo
bozena640 pisze:Edytka1984 pisze:a oto zdjęcia Szaszki i Dziuni już w 2011 roku![]()
Saszka miała ładnie pozować,ale coś oczka przymrużyła - jak zawsze zresztą
a Dziuniaszek wyleguje się na dywanie- oczka tylko zdziwione ma
Piękne panienki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

KAsia Amy pisze:Jejku, sterylka
Ledwo przeżyłam sterylkę Amy. Co to za nerwy są....
Ale kciukijuż na zapas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości