Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Jestem z Wami!
Mru
Alyaa pisze:
Dopadłam dzisiej OgryzkaSpał na łóżku, wzięłam szczotkę i zaczęłam czesać. Wyczesałam wielką garść sierści, a futro wcale nie poprawiło wyglądu
Dostał łupieżu
Spotkałyście się z takim zjawiskiem? Grynio nie przepada za czesaniem (chociaż dzisiaj podstawiał nawet brzuszek), ale żeby aż tak się zdenerwował, że łupieżu aż dostał? Normalnie nic z Niego się nie sypie.
Alyaa pisze:To już wiem o jakie buty chodziHalinko, a balerinki? Są płaskie, a można naprawdę ładne spotkać. Ja mam do nich zbyt szczupłą stopę. Jak są dobre na długość, to mi z pięty spadają. Jak są dobre na szerokość, to palce się nie mieszczą.
![]()
Dopadłam dzisiej OgryzkaSpał na łóżku, wzięłam szczotkę i zaczęłam czesać. Wyczesałam wielką garść sierści, a futro wcale nie poprawiło wyglądu
Dostał łupieżu
Spotkałyście się z takim zjawiskiem? Grynio nie przepada za czesaniem (chociaż dzisiaj podstawiał nawet brzuszek), ale żeby aż tak się zdenerwował, że łupieżu aż dostał? Normalnie nic z Niego się nie sypie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05, pibon i 134 gości