Dziewczyny przestańcie
Monia napisz jak się Furia czuje

U nas ledwo rozpoczął się sezon balkonowy trzeba go było zakończyć

Koty podziębione niestety

Żeby nie katować biedaków antybiotykami w najbliższej lecznicy, skorzystałam z rady forumowej koleżanki i zapodałam 3 ogonom biostyminę. To znaczy zapodaje nadal. Bo trzeba 10 dni minimum. Efekty widoczne są. nie mam już pomysłu jak z tym balkonem, bo koty koniecznie muszą pyski wystawić jak tylko drzwi się otwierają, a pogoda w kratkę
Przez to, że zaczęłam z biostyminą nie podałam drugiej dawki cestalu. Nie chciałam ryzykować. Po pierwszej dawce obcych nie stwierdzono. Jak powtórzę po ok 22 dniach to mogę liczyc, że podałam 2 dawki?
Z uszkami Jaskóła lepiej. Nie molestuję go bezsensownie. Czyszczę z wierzchu, zakrapiam oridermylem raz na 3-4 dni.
Może mu zamiast tej drugiej dawki cestalu podać jakiś stronghold czy coś? Kompletnie nie wiem. Inwomektyna rady temu dziadostwu nie dała
Jeśli chodzi o Jaskóła jako kota-towarzysza jest jazda. Jak jestem w domu sama, to kot na maksa upierdliwy. Kocha mnie, mruczy, barankuje i wogóle. Nawet miauczeć próbuje, chociaż to takie piski raczej

Prześlicznie potrafi sam bawić się zabawkami. Wciąga też do zabawy inne koty. Kawał kociska z niego wyrósł.
Jak Marcin był kilka dni Jaskół na początku z pewną taką nieśmiałością do niego podchodził, później się rozkręcił. Nie był jednak tak wyluzowany jak przy mnie.
Muszę z radością stwierdzić, że potrafi wyjść przy gościach, których kojarzy
Karmy adla alergików nie chce jeść i już
Chciałam, żeby podjadał wołowinkę, bo mniejsze prawdopodobieństwo, że uczula - kotek nie chce wołowinki
Strupków alergicznych niedużo, jednak są.