Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aglo pisze:Ptachu, Twoja Duża z żyletą w uchu!
Ale fajnie, moja nawet zwykłych nudnych kolczyków nie nosi!
Bruno
aglo pisze:Ptachu, Twoja Duża z żyletą w uchu!
Bruno
Maryla pisze:co za dziwolagi ten drob
Bliżej mi dyszki niż siódemki, ale ja się tym nie przejmuję i dziś ganiałem z dzieciarnią po pokoju.
Gem pisze:Bliżej mi dyszki niż siódemki, ale ja się tym nie przejmuję i dziś ganiałem z dzieciarnią po pokoju.
Hm, to ile Ty masz Ptaszku lat? Do tej pory byłem pewien, że gdy Cię znaleziono miałeś dwa lata, czyli teraz miałbyś sześć
Oczywiście chodzi mi tylko o zaspokojenie ciekawości, bo kocham Cię niezależnie od wieku
iwcia pisze:Bry wszystkim,
Dawno nie pisałem, bo Duża nie ma czasu i ciągle biega do różnych swoich weterynarzy.
Mnie też zaciągnęła do mojego, wyciągnęli mi krew, bo Duża sobie wymyśliła, że jestem chory, też coś, oczywiście okazało się, że wyniki mam idealne, tyle, że mam więcej lat niż początkowo doc z Duża zakładały. Bliżej mi dyszki niż siódemki, ale ja się tym nie przejmuję i dziś ganiałem z dzieciarnią po pokoju.
Jakiś czas temu do domu pojechała siostra Jasi, Stasia, to ta dziewczynka:
We czwartek do swojego nowego domu Duża zawiozła Nikicię:![]()
Dziś mieliśmy gości, przyszła taka młoda rodzina z dziewczynką trzyletnią, mała biegała po pokoju i wołała „riudi, riudi, ja chce riudi” Wszyscy po za mną i Edkiem pochowali się, strychulce, mnie podobała się dziewczynka, pozwoliłem jej pocałować mnie w czoło, Edek był zachwycony mała i wszędzie za nią chodził, zaczepiając ja do zabawy.
Ci ludzie przyszli poznać Zenusia a ten nie chciał się pokazać tak bał się dziewczynki, za to Edzio zakochał się w niej i nie odstępował jej na krok, chyba Edziu będzie pakował plecaczek![]()
Małe rude ma siostrę, którą też Duża przytaszczyła do domu, teraz mamy Zenka i Zuzankę, Zuzanka to stateczna szylkretowa dziewczynka a Zenek to wariat, na szczęście nie tak jak Edek, bo musiałbym się wyprowadzać.
A to obiecane zdjęcie Kur, czyli Kurka i Kurczak
Ptachu
iwcia pisze:aglo pisze:Ptachu, Twoja Duża z żyletą w uchu!
Bruno
Zdjęć Duża nie ma.
Ona zresztą ma strasznie mało zdjęć, jak tylko zaczynają robić zdjęcia to Duża jest zawsze z drugiej strony obiektywu i to zazwyczaj ona robi zdjęcia.
Bruno, Duża tą żyletkę nosiła zaczepioną na agrafce, w ucho wkładała taką małą agrafke i na niej zapinała żyletkę, wyglądało jakby ta żyletka była przy samym uchu.
W pasie zamiast paska nosiła łańcuch uliczny, taki rozpięty miedzy dwoma słupkami metalowymi, zwinięty przez jej bardzo dobrego kolegę z ulicy.
Podobno to były czasy, gdy brakowało różnych rzeczy i Duża z kolegami musiała wykazywać się inwencją twórczą, czasami były to bardzo dziwne zastosowania różnych rzeczy.
Teraz Duża wygląda zupełnie inaczej i nie przypomina już tamtej ogromnej fanki cudownego polskiego zespołu Kat
Ptachu wyjaśniający
hanelka pisze:Ptachu! Miałeś nie lać już Ańdźki!
Bodzio zniesmaczony...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, nfd i 24 gości