Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 01, 2009 1:16 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

jakoś nie moge się doczekać nowych fotek i opowieści :D :D

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pon lis 02, 2009 10:18 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Sama siebie zacytuję, a co!
smoczyca3g pisze:Joasiu! Zazdraszczam zacięcia kulinarnego! :)
Ja i TŻ od jakiegoś miesiąca stołujemy się "na mieście", wszystko przez moje nadgodziny :? Jednak przepis sobie skopiowałam i zapisałam ;)

Pozazdrościłam i... ugotowałam! NIEZIEMSKA POTRAWA 8O :1luvu: TŻ spałaszował 2 kopiaste talerze 8O Ja też zgrzeszyłam dokładką :oops:
Dziewczyny, pokłony!
Proszę o więcej takich przepisów :oops:

Joasiu, czy Twoje koteczki też wylizywały talerze? :oops:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pon lis 02, 2009 11:11 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

smoczyca3g pisze:Pozazdrościłam i... ugotowałam! NIEZIEMSKA POTRAWA 8O :1luvu: TŻ spałaszował 2 kopiaste talerze 8O Ja też zgrzeszyłam dokładką :oops:
Dziewczyny, pokłony!
Proszę o więcej takich przepisów :oops:

Z takimi życzeniami to do Alusi :lol:
Ja tylko staram się ugotować to, na co ona daje przepisy :oops:

smoczyca3g pisze:Joasiu, czy Twoje koteczki też wylizywały talerze? :oops:

Nie :lol: . One tylko wylizują talerze po pizzy z dodatkiem oliwek. Inne ludzkie dania jakoś ich nie biorą :roll:

bazylica pisze:jakoś nie moge się doczekać nowych fotek i opowieści :D :D

W środę coś wrzucę :D . Wiem, że strasznie zaniedbuję zaprzyjaźnione wątki, ale w pracy mam teraz urwanie głowy, które skończy się dopiero pod koniec grudnia... :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon lis 02, 2009 11:36 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:
W środę coś wrzucę :D . Wiem, że strasznie zaniedbuję zaprzyjaźnione wątki, ale w pracy mam teraz urwanie głowy, które skończy się dopiero pod koniec grudnia... :roll:

Nie wiem czy kiedyś to nadrobisz Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lis 02, 2009 11:41 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

amyszka pisze:
JoasiaS pisze:

Chyba nawet nie będę próbować, bo i tak nie dam rady :placz:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 02, 2009 11:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:
JoasiaS pisze:

Chyba nawet nie będę próbować, bo i tak nie dam rady :placz:

się nie dziwię bo tyle jedzenia u mnie :lol:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lis 02, 2009 11:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:się nie dziwię bo tyle jedzenia u mnie :lol:

Aluś, ale pamiętasz o mnie? Wymyślisz mi coś dobrego na weekend? :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 02, 2009 11:49 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:

oczywiście pomyślałam o rybie
więc możesz się przygotować kupując dobrego dorsza czy inną ulubioną tylko błagam nie pangę :roll: ta ryba musi mieć smak :mrgreen:
zobacz wczorajsze :wink:

alus1

Post » Pon lis 02, 2009 11:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:

oczywiście pomyślałam o rybie
więc możesz się przygotować kupując dobrego dorsza czy inną ulubioną tylko błagam nie pangę :roll: ta ryba musi mieć smak :mrgreen:
zobacz wczorajsze :wink:

No to d... zbita :( . Michał nie weźmie ryby do gęby... Podobnie jak: fasolki, boczku, jajek, miodu, wątróbki :roll:
Mogę poprosić o coś bez tych produktów? :oops:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 02, 2009 11:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:No to d... zbita :( . Michał nie weźmie ryby do gęby... Podobnie jak: fasolki, boczku, jajek, miodu, wątróbki :roll:

ok to myślę dalej :wink:

alus1

Post » Pon lis 02, 2009 11:55 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:No to d... zbita :( . Michał nie weźmie ryby do gęby... Podobnie jak: fasolki, boczku, jajek, miodu, wątróbki :roll:

ok to myślę dalej :wink:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 02, 2009 11:58 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Witajcie, wpadlam choc na chwilke. odkrylam, ze moj TZ nawet makaronu nie umie ugotowac :lol: Joasiu, przy nim to Ty prawdziwy szef jestes, tak trzymac! :ok:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lis 02, 2009 12:02 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

A ksiazka w Narodowej nadal ma status "w opracowaniu" :mrgreen:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lis 02, 2009 12:07 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Dorota pisze:A ksiazka w Narodowej nadal ma status "w opracowaniu" :mrgreen:

No właśnie, wszyscy czytają ten jeden egzemplarz, a u mnie zalega ponad setka książek :roll: . Odkąd mi przenieśli wątek sprzedażowy z Koci-Łapci na Pchli Targ, sprzedaż prawie zdechła :( . W takim tempie jak teraz będę sprzedawać tę nieszczęsną książkę najbliższe 10 lat :|
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 02, 2009 12:29 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Joasiu, a może siem Ty do moderatora pouśmiechaj? To by Ci może przeniósł ten wątek tam, gdzie nie będziesz musiała te 10 lat sprzedawać? Toć przeca ludź taki sam jak i my ... chyba.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]