Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Czw lis 19, 2009 10:34 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Ciemno, zimno, chorujemy :(

Ja też zagłosowałam, chociaż do tej pory tylko czytałam :oops:

A dlaczego nie ma opcji - wszytkie ? Pewnie boisz się, że kazdy by tak zaznaczał i potem byłby jednak problem z wysłaniem. Bo mimo wszystko tak do końca to nie wiem, czy jednak w razie czego jak Cię po raz milonowy nie wnerwią nie porozsyłasz drani po POlsce. :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lis 19, 2009 11:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Ciemno, zimno, chorujemy :(

Zagłosowałam: na faworyta ;)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw lis 19, 2009 12:27 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Ciemno, zimno, chorujemy :(

A tym najmniej lubianym na forum będziesz od teraz mniej dawać jeść? ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw lis 19, 2009 17:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Ciemno, zimno, chorujemy :(

Marcelibu pisze:Zagłosowałam. Widzę, że nie myślę standardowo i odstaję od pozostałych osób 8) .

Licha i Tadźkę zaznaczyłaś? :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lis 19, 2009 18:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Ciemno, zimno, chorujemy :(

*anika* pisze:
Marcelibu pisze:Zagłosowałam. Widzę, że nie myślę standardowo i odstaję od pozostałych osób 8) .

Licha i Tadźkę zaznaczyłaś? :mrgreen:

SWOJEGO kocurka zaznaczyła z całą pewnością :twisted:

genowefa pisze:A tym najmniej lubianym na forum będziesz od teraz mniej dawać jeść? ;)

Gorzej. Przestanę w ogóle. Bo w sumie to po co takie niemedialne koty utrzymywać :mrgreen:

Jak na razie wszystko zgodnie z moimi przypuszczeniami 8)
Ale to pewnie z litości, prawda?

PS. Pańcię chyba grypa bierze :roll: Miejmy nadzieję, że chociaż tylko wielbłądzia, nie :pig: :twisted:
Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2009 19:45 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lis 19, 2009 21:06 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Ano coraz bardziej bierze :(, chyba 'podzieliła się' nią ze mną pracowa koleżanka z pokoju :twisted: Zaraz wypiję fervex i zakopię się w łóżku :(

Właśnie 'zahibernowałam' (to się nazywa 'wysłaniem na wakacje' - wtedy one i ich kotki nie poumierają z głodu, nawet jeśli długo długo nie loguje się na stronie) wszystkie moje laleczki Bimbo, nawet ta głupawa zabawa przestała już sprawiać mi przyjemność...
:(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lis 19, 2009 21:53 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Wielbłądzio pisze:Ano coraz bardziej bierze :(, chyba 'podzieliła się' nią ze mną pracowa koleżanka z pokoju :twisted: Zaraz wypiję fervex i zakopię się w łóżku :(

Przytulam, ja właśnie wychodzę z paskudztwa. Pierwszy dobry dzień :) Nawet głowa mnie nie boli :) Tylko po tygodniowej gorączce ledwo trzymam się na nogach :(
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw lis 19, 2009 22:50 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

To ja zagłosuję na właściciela ślicznych łapek :oops:
Fervex dobra rzecz :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lis 19, 2009 22:54 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Wielbłądku, pilnuj się.. I kuruj porządnie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 20, 2009 14:03 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Dużo zdrowia dla Cioci życzy Siupsiupek.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt lis 20, 2009 14:05 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Zagłosowałam :1luvu: I widzę, że mam konkurencję :evil:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt lis 20, 2009 16:01 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Też zagłosowałam, i widzę, że tak jak ja uważa tylko jedna osoba... :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lis 20, 2009 21:11 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

genowefa pisze:Dużo zdrowia dla Cioci życzy Siupsiupek.

Obrazek

Siupku :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 20, 2009 21:24 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Od wczorajszego wieczora piję Fervex i łykam Rutinoscorbin. Do pracy oczywiście poszłam (przy moich obecnych zarobkach zdecydowałabym się na jeszcze o 20% mniej tylko w absolutnej ostateczności :twisted: ) Po pracy: całkiem niepotrzebnie wybrałam się jeszcze z dziewczynami opijać urodziny jednej z nich (i bardzo żałuję, że poszłam. słuchając ich rozmów o facetach i nie tylko znów poczułam się jak nie z tego świata :( :roll: nie żebym bolała nad swoją innością, ale... czy ja naprawdę jestem idealistką aż po zdziwaczenie...? czy radzić sobie w życiu potrafią tylko osoby, które rezygnują ze swoich wartości i zasad :( ? ). Gdybym lepiej się czuła, być może zostałabym dłużej, ale tak: wyszłam po jednym drinku. I bardzo dobrze. Ja chyba w ogóle nie powinnam słuchać rozmów tzw. normalnych ludzi...

Draństwo czeka na kolację.

Wielbłądzio

Post » Nie lis 22, 2009 11:17 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Wielbłądzio pisze:Od wczorajszego wieczora piję Fervex i łykam Rutinoscorbin. Do pracy oczywiście poszłam (przy moich obecnych zarobkach zdecydowałabym się na jeszcze o 20% mniej tylko w absolutnej ostateczności :twisted: ) Po pracy: całkiem niepotrzebnie wybrałam się jeszcze z dziewczynami opijać urodziny jednej z nich (i bardzo żałuję, że poszłam. słuchając ich rozmów o facetach i nie tylko znów poczułam się jak nie z tego świata :( :roll: nie żebym bolała nad swoją innością, ale... czy ja naprawdę jestem idealistką aż po zdziwaczenie...? czy radzić sobie w życiu potrafią tylko osoby, które rezygnują ze swoich wartości i zasad :( ? ). Gdybym lepiej się czuła, być może zostałabym dłużej, ale tak: wyszłam po jednym drinku. I bardzo dobrze. Ja chyba w ogóle nie powinnam słuchać rozmów tzw. normalnych ludzi...

Draństwo czeka na kolację.

Kasiu: ja też czasami mam wrażenie, że jestem nie z tego świata ;)
Odkąd jest Forum mam to wrażenie częściej.
Ciekawe, czy to działa i w drugą stronę? ;)

Oczywiście, że ludzie, którzy mniej myślą łatwiej idą przez życie.
Ale można sobie też radzić trzymając się zasad, nawet dość kurczowo.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

[poprzednia][następna]