****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
MIAUNOC I HAUNOC OD NAS.HAHAHAHAHAHAHAHu nas wszystko ok,Rafa jest gwiazdż domu,już nawet lubi Larę,nie fuka i nie bije,daje się wąchać ale jak na damę przystało nie za dużo.według naszego weta jednak sie doszczepiamy,a poza tym gut.tylko z nerkami mojej suni coś się dzieje,badania w toku
no więc badania labolatoryjne nie potwierdziły badań paskowych-czyli nie ma białka w moczu i ciężar jest właściwy.więc niby jest ok,a Lara i tak przecieka i podsikuje swoje leżenie.jutro idziemy na zastrzyk antybiotyku,a do domu w tabletkach.bierze lara urosept i vit,C na zakwaszenie moczu.po kuracji kontrola moczu i chyba usg.już sama nie wiem co myśleć gdzieś jest problem,trzeba znaleść źródło.dzieki za kciukasy..miaunoc i haunoc dla wszystkich.
Choroby to dla mnie czarna magia. Bardzo mocno trzymam
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier