Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Małgosiu-dywanik sprawdza się ,też polecam-jeśli ktoś ma "normalne koty"!U mnie Lady Leja-Pyniusia,sikała na ten dywanik i miałam jeszcze więcej roboty- dywanik wylądował jako wycieraczka ,a ja nadal mam zwirek wszędzie!!!
milenap pisze:No ma chłopak pomysły![]()
Sylwia, jaka mała Mysza dziś w podpisie, maleństwo!![]()
Ja zmykam Dziewczyny, coś mnie łapie chyba przeziębienie, ide do bezdomniaczkó, gorąca kąpiel i spać! do jutra!
kristinbb pisze:kropkaXL pisze:Małgosiu-dywanik sprawdza się ,też polecam-jeśli ktoś ma "normalne koty"!U mnie Lady Leja-Pyniusia,sikała na ten dywanik i miałam jeszcze więcej roboty- dywanik wylądował jako wycieraczka ,a ja nadal mam zwirek wszędzie!!!
Sikała na dywanik?![]()
No nie..![]()
![]()
Co te koty potrafią wymyśleć...
milenap pisze:Sylwia, Eco+ widziałam też normalnie w sklepach zoologicznych, na pewno drozej, ale jak chcesz kupić na próbe, to może bardziej się opłaca taka mniejszą paczke i zobaczyć, jak Wam będzie pasował.
kristinbb pisze:O toto, ja też mam jednego sikającegoo w niespodziewanych miejscach...![]()
jeszcze liczę ,że mu przejdzie...![]()
kociczka39 pisze:A naszego gówniarza kochanego naszło ostatnio po brzeżkach kuwety,wylewać nadmiar paliwka i później musze zeskrobywać z brzegów,bo jaśnie panienka jak jej nie teges to zakopuje brzegi i dopiero leje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Kankan, Lifter i 20 gości