Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 17:46 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Jesssoooooo :strach:

Jak ty wytrzymujesz to spojrzenie :conf: :lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Nie wrz 06, 2009 17:51 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

A z nowosci-musze przyznac,ze Pasiasty Olbrzym ma gust muzyczny zgodny z moim.Tak sie sklada,ze poza plytami CD mam jeszcze w domu troche kaset ,bo moj sprzet jeszcze odtwarza takie starocie.Dawno niczego nie puszczalam,bo ostatnimi tygodniami rzadko bywalam w domu i to chyba bylo powodem desperackiego kroku Jego Cesarskiej Wysokosci.Nakrylam go z kaseta w paszczy,niestety plastik zostawil po drodze a w tym momencie przezuwal juz sama tasme.Nie wiem,moze wymyslil nowy sposob odtwarzania.Oczywiscie,ani myslal oddac zdobycz,nawet jak mu zagrozilam,ze bede na jego brzuchu szukac przycisku ,,play ,,.Musialam recznie wyciagac kawalki tasmy z paszczy,i nie tylko z paszczy,ale to drugie dopiero po wielu godzinach.A Grajacy Guido ?Oczywiscie niewzruszony,z ochota na wiecej.Zagrozilam mu , ze rzuce mu na zer ciezkostrawne,specjalnie kupione kasety z muzyka ....ktorej nie znosze.Moze to poskutkuje .A ponizej mina z ktora wysluchiwal mojego monologu Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Nie wrz 06, 2009 17:56 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Ale zeby nie byc oskarzona o stronniczosc-ponizej dowod na to,ze Oprawca Kasetowy ma rowniez wdziek i wrodzona lagodnosc-szczegolnie jak juz sie wyzyje na komodzie. Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie wrz 06, 2009 18:06 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

No przecież, to najcudowniejszy kot na świecie. :)

Strasznie stęskniłam się za Jego Wysokością.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie wrz 06, 2009 18:15 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Dziekujemy.Oczywiscie,On nie pokazuje zadnych emocji,ale wiem,ze w glebi duszy tez bardzo sie za wami stesknil.A jego spojrzenie wytrzymuje,chociaz ciezko.Mam inne wyjscie ?Chyba tylko ciemne okulary dla Imperatora .
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie wrz 06, 2009 18:17 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Miny Guidoniusza powalają :D
Ten kot jest fenomenalny :1luvu:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Nie wrz 06, 2009 22:30 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Pomysl z okularami podoba mi sie coraz bardziej.A do zestawu min-jeszcze jedna Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Pon wrz 07, 2009 7:48 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Ta fota mnie powaliła :lol:
Jak on słodko wygląda :1luvu:
Obrazek

dzikus

Post » Pon wrz 07, 2009 8:08 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Jaka cudna Kuleczka!
Obrazek

Pani Nelsonowa

Od: Wto sie 18, 2009 7:45

Post » Pon wrz 07, 2009 21:57 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Dobrze,ze On tego nie czyta.I tak ma wystarczajaco wysokie mniemanie o sobie.Dzisiaj bezczelnie,ze swiadomoscia bezkarnosci zezarl poledwice wyszabrowana z siatki zakupowej.Ale jednoczesnie wykazal sie dobrym sercem,bo podzielil sie z kolegami i kolezanka.Po czym zadowolony,z pelnym brzuchem wywalil sie na kanapie do spania.Trzeba przyznac,ze slodki to on byc potrafi jak nikt. URL=http://www.fotosik.pl]Obrazek[/URL]
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Wto wrz 08, 2009 6:33 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Oj tak, słodziak wspaniały :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 08, 2009 6:51 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Sądząc po mince, polędwica była wyśmienita :wink:
Obrazek

dzikus

Post » Czw wrz 17, 2009 20:16 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Pozwolę sobie w imieniu Maryny serdecznie zaprosić na Bazarek. :)

Tęsknie zaglądam, a tu żadnych wiadomości o Jego Futrzastości Guidusiu. :(

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob wrz 19, 2009 21:37 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Tym razem Mister Roku zrobil prasowke.Po powrocie do domu przywitaly mnie koty i ....jakies dziwne szelesty.Przez chwile pomyslalam ,,myszy !!!,,ale potem ,,no co ty,glupia.,myszy przy takich walecznych i lownych kotach ? To juz predzej zlodziej,,Z robilam szybka lustracje stada i wyszlo na jaw,ze brak Demolki Guida.Zaczelam podejrzewac,ze to on jest zrodlem tych szelestow.Wyjrzalam ostroznie zza drzwi i ....Widze spora sterke poszatkowanych gazet,ruszajaca sie sterte,z ktorej dochodza wsciekle sapniecia i prychanie.Chrzaknelam znaczaco.Sterta zatrzesla sie i wynurzyl sie Apokalipsa ,przezuwajacy kawalek gazety.Z ironia spytalam,skad ten ped do wiedzy -bo gazety byly tzw. fachowe.Odpowiedzial mi,a jakze .Ze gdybym ja miala taki ped do sprzatania jak on do wiedzy to nic by sie nie zdarzylo.A tak zostawilam na pokuszenie biednego kiciusia taka wielka,blyszczaca,szeleszczaca sterte gazet,ze nawet swiety kot by sie dal skusic.A co dopiero Guido- Rozrabiaka.Gazety byly z grubego,kredowego papieru i biedny kotecek zmeczyl sie tak bardzo,ze musial odpoczac.Co tez uczynil Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Sob wrz 19, 2009 21:56 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

:ryk: :ryk: :ryk:
Guido to jak Pyza, Ona też uwielbia "czytać" gazety :roll:

Cmoki w ten słodki nochalek :love:
I dla reszty gromadki również :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]