Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 21, 2009 10:24

Oto Zulciu wyglądający przez okienko - wszystkie parapety są z poodsuwanymi kwiatami aby kwiaty ocalić a ciekawskim dać popatrzeć :wink:
Obrazek

Tak się chłodzę...(czyt pilnuję obiadu)
Obrazek

Nikita pozazdrościł Gizmaczowi i...sam postanowił wskoczyć do wanny kiedy to moja mała się kąpała i...bardzo mu tam było fajnie, przycupnął i się zasiedział
Obrazek

W całej krasie
Obrazek
Obrazek

Braciaki
Obrazek

Nikitek
Obrazek
Obrazek

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto lip 21, 2009 11:07

Asia kociarstwo piękne!!

Zulusek dla mnie oczywiście najpiękniejszy, choć nie powiem, że drobniutki :P

Ale Nikita wyrósł!!!! 8O a sierść ma mega piękną! Jak z aksamitu. Błyszczy się jak u węża normalnie!!

Ale tę kąpiel to przyznaj się, że zrobiłaś z zazdrości w związku z Gizmaczowimi fotami :twisted: pamiętam, jak pisałaś "Muszę mieć takie zdjęcia!!!!!!!!!" a tu niby wszedł i się zasiedział, jasne....... :twisted:
Biedny Nikitek :twisted: :P
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lip 21, 2009 11:17

Niestety rąk w kąpaniu Nikity nie maczałam :twisted: . Obserwował jak Laura się pluska i chyba mu się łapy omcknęły bo nagle siedział już w wannie! Przyznam, ze foty mokrego Gizmacza śniły mi się po nocach i zazdrość spędzała mi sen z powiek..jednak "po namoczeniu" Nikita nie pobije cudnej mokrej Gizmaczowej urody, nad czym głośno utyskuję....

:cry:

Asia_Siunia

Post » Wto lip 21, 2009 11:40

Asia_Siunia pisze:

Nikita pozazdrościł Gizmaczowi i...sam postanowił wskoczyć do wanny kiedy to moja mała się kąpała i...bardzo mu tam było fajnie, przycupnął i się zasiedział
Obrazek

buuuuuchachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: chachachacha :ryk: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oto dowód jak bardzo trzeba kotom cenzurować dostęp do netu :twisted:
strach pomyśleć, co Cię czeka, gdy trafi na stronę: Jak zbudować w domu bombkę wodorową...? Praktyczny fotoprzewodnik krok po kroku 8)
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pon lip 27, 2009 8:27

Oj, oj jakie cuda tu znajduje :D :D :D
Braciaki przeslodkie, piekne :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zulusik juz taki duzi 8O
Trafil do cudnego domku, w dodatku z basenem 8) :wink:

Sciskam Was goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I calym sercem dziekuje Ci Asia_Siuniu Droga za wsparcie w najtrudniejszych dla mnie momentach :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 28, 2009 17:38

Jerzykowka.... :oops:

Dziewczyny - ponieważ jesteście dla mnie kocimi guru powiedzcie mi czy mam się martwić czy nie...Otóż Nikita jest w sumie jeszcze smarkolem, z góry chudym jak przecinek aczkolwiek z profilu...dorobił się takiego zwisu na brzuchu. Nie jest kastratem a ma coś takiego :cry: ...co wg was to jest :?:

Dorzucam chłopaków w "miłosnych" zapasach oraz moje najkochańsze pysie...

A tak poza tym to mam focha na zoomarket - pisze oficjalnie bo od 11lipca czekam na realizację zamówienia...Właściwie to koty czekają ale moja kasa więc na jedno wychodzi
:evil: :!:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Asia_Siunia

Post » Wto lip 28, 2009 17:45

wg mnie ten zwis to fałdka tłuszczyku jest :twisted:
jak nie ma żadnej gulki czy czegoś to martwić się nie należy.
a jak będziesz przy okazji u weta to spytaj.
To go chyba nie boli?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lip 28, 2009 17:46

Asia_Siunia pisze:[color=darkblue]
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lip 28, 2009 19:56

:D

za dobrze kotule mają 8) , dieta jak nic by się przydała!

Pozdrawiam - towarzyszka 3 zwisów brzusznych - w tym jednego niepełnoletniego :oops: kajam się , kajam, ale z odchudzania - nici :roll:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Śro lip 29, 2009 10:09

Nah pisze::D

za dobrze kotule mają 8) , dieta jak nic by się przydała!

Pozdrawiam - towarzyszka 3 zwisów brzusznych - w tym jednego niepełnoletniego :oops: kajam się , kajam, ale z odchudzania - nici :roll:

Moge sie tylko pod tymi slowami podpisac, tylko liczba zwisow u mnie inna :wink:

Chlopaki wygladaja przeslicznie i zdrowo, a kochanego cialka nigdy... :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lip 29, 2009 10:42

to na pewno cecha dymniaków, na pewno, na pewno, i to wcale nie prawda, że Georg ma też taki zwis dlatego, że jest gruby, mimo że z góry wygląda jak chłopak śląski, więc na pewno to cecha dymniaków, na pewno, na pewno...

:mrgreen:

a poważnie - to jest rzeczywiście tzw. kil. Kot jest po prostu tłusty w środku, ma dużo sieci i ta sieć się tak wylewa. Georgowi przy operacji przepukliny Pan Doktor wyciął pół kilo sieci - jak sam powiedział, czyli kot miał od razu plastykę robioną... nic to nie dało - po pół roku już miał to samo i to z efektem jojo :roll:

Nikita wkompieli bosssski :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 29, 2009 10:45

Georg-inia, tyle że zwis ma Nikita, który jest niebieski a nie dymny :P :lol:

Zulusek pewnie też, ale on w ogóle kawał kota jest :)
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lip 29, 2009 10:53

magdaradek pisze:Georg-inia, tyle że zwis ma Nikita, który jest niebieski a nie dymny :P :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
Inga nam siem po urlopie zdaltonizowala:wink: Ale wlasciwie dym bywa niebieski 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lip 29, 2009 11:08

magdaradek pisze:Georg-inia, tyle że zwis ma Nikita, który jest niebieski a nie dymny :P :lol:

łojtam, łojtam, jak u CC w lecznicy był kot przez nas nazywany niebieskim, to nasi TŻ-ci mało nas nie pozabijali, bo wg nich to on był popielaty :roll:
poza tym Nikuś wkompieli jest czarny, o! no... prawie czarny! :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 29, 2009 12:02

Niebieskie czy dymne przystojniaki że ho ho :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]