nanetka pisze:No wiek też piękny. Mój tata w tym roku kończy 71 lat, a mama skończyła w lutym 64. Mam dużo starszych braci od siebie, ja rodzicom się przytrafiłam chyba przez przypadek
Nieźle!
Mój tata, gdyby żył, miałby 79 lat
Moderator: Estraven
nanetka pisze:No wiek też piękny. Mój tata w tym roku kończy 71 lat, a mama skończyła w lutym 64. Mam dużo starszych braci od siebie, ja rodzicom się przytrafiłam chyba przez przypadek
nanetka pisze:To urodziłaś się tacie, jak miał 44 lata?Bo mój miał właśnie tyle jak ja się urodziłam
Erin pisze:nanetka pisze:To urodziłaś się tacie, jak miał 44 lata?Bo mój miał właśnie tyle jak ja się urodziłam
Blisko - 43
Ale ja byłam pierwszym dzieckiem - przynajmniej, o ile mi wiadomo
.
. Dziewczyny zajęły 3 miejsce!!
.kussad pisze:Gratuluję Rodzicom!
Czy nie masz problemów z fotosikiem? Ja przeprowadzam wywiad gdzie się przenieść... ale nikt się nie odzywa
Ulla pisze:Witajcie Cioteczki.
Gratuluję Twoim rodzicom pięknej rocznicy!![]()
.
Ja byłam znów wyjęta z życiorysu, bo tym razem dziewczyny miały Mistrzostwa Europy, więc od rana do wieczora oglądałam mecze.
No i mamy kolejny sukces w siatkówce!. Dziewczyny zajęły 3 miejsce!!
![]()
![]()
![]()
.

kasia86 pisze:To znaczy, ze nie będzie zdjęć w najbliższym czasie?

nanetka pisze:kasia86 pisze:To znaczy, ze nie będzie zdjęć w najbliższym czasie?
Muszę pokombinować... Może gdzieś indziej konto założę... Postaram się jak najszybciej!![]()

nanetka pisze:Erin pisze:Wow, 45 lat razem - piękny wiek![]()
Moi dziadkowie przeżyli razem 44 lata.
No wiek też piękny. Mój tata w tym roku kończy 71 lat, a mama skończyła w lutym 64. Mam dużo starszych braci od siebie, ja rodzicom się przytrafiłam chyba przez przypadek
nanetka pisze:Dziekuję za gratulacjePrzekażę
Jeśli chodzi o fotosika to właśnie wczoraj mi powiedział, że już więcej zdjęć niet, że już limit mam wyczerpany, że tylko 100 zdjęćI nie wiem co zrobić... Albo będę szukać innego darmowego, np. Imageshack, albo też zapłacę za konto płatne (chyba 19zł na rok). Jeszcze muszę to przemyśleć
MaryLux pisze:nanetka pisze:Erin pisze:Wow, 45 lat razem - piękny wiek![]()
Moi dziadkowie przeżyli razem 44 lata.
No wiek też piękny. Mój tata w tym roku kończy 71 lat, a mama skończyła w lutym 64. Mam dużo starszych braci od siebie, ja rodzicom się przytrafiłam chyba przez przypadek
Całkiem fajny przypadek
Moi rodzice w grudniu skończą 54 lata małżeństwa

kussad pisze:nanetka pisze:Dziekuję za gratulacjePrzekażę
Jeśli chodzi o fotosika to właśnie wczoraj mi powiedział, że już więcej zdjęć niet, że już limit mam wyczerpany, że tylko 100 zdjęćI nie wiem co zrobić... Albo będę szukać innego darmowego, np. Imageshack, albo też zapłacę za konto płatne (chyba 19zł na rok). Jeszcze muszę to przemyśleć
Przeprowadzanie wywiadu właściwie zakończyłam i muszę wdrożyć się do części technicznej...wybrałam Photobucket z korzystaniem z googletranslator ale tam trzeba samemu tworzyć miniaturki więc zobaczę jak mi to zadziała.. instrukcję już zdobyłam![]()
W imageshacku często widzę u ludzi kwadracik z napisem "zdjęcie chwilowo niedostępne"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości