JoasiaS pisze:Fiona ma rujkę???
I pomyśleć, że naiwna Chat kilka chwil temu pytała:Chat pisze:Przyjazn czy kochanie?![]()
![]()
![]()
![]()
o dokladnie, to to

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Fiona ma rujkę???
I pomyśleć, że naiwna Chat kilka chwil temu pytała:Chat pisze:Przyjazn czy kochanie?![]()
![]()
![]()
![]()
Chat pisze:Dzieki za wsparcie moralneMy, kobiety, jestesmy jednak meczennicami natury. Gdyby faceci mieli rodzic, na swiecie byliby sami jedynacy
Chat pisze:No co, Twojego Tz-ta nigdy nic nie boli? Bo moj ciagle ma cus: a to strzyka, a to gulgocze, a to swedzi...Wyobrazam sobie, ajk po porodzie postanawia sobie: nie, drugi raz sie nie dam!
Chat pisze:No co, Twojego Tz-ta nigdy nic nie boli? Bo moj ciagle ma cus: a to strzyka, a to gulgocze, a to swedzi...Wyobrazam sobie, ajk po porodzie postanawia sobie: nie, drugi raz sie nie dam!
moś pisze:Etam Jj nigdy sie nie skarzy, nienormalny![]()
![]()
niefacet?
amyszka pisze:Chat pisze:No co, Twojego Tz-ta nigdy nic nie boli? Bo moj ciagle ma cus: a to strzyka, a to gulgocze, a to swedzi...Wyobrazam sobie, ajk po porodzie postanawia sobie: nie, drugi raz sie nie dam!
To sobie wyobraź jak ja mam teraz - TŻ jest właśnie uziemiony przez korzonki ,czy jakąś rwę kulszową![]()
![]()
Czyli umiera
moś pisze:Etam Jj nigdy sie nie skarzy, nienormalny![]()
![]()
niefacet?
AKowiec pisze:Korzonki przerabiałam. Nawet leżeć bezboleśnie się nie na, o siedzeniu, czy staniu nie mówię...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, zuzia115 i 10 gości