I do tego dobrany kolorystycznie do karnacji chłopaków

A ja dostałam prezent od Mikołaja, tyle tylko, że sama za niego płaciłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Obejrzałam fotki i głęboko zastanawiam się po jakiego grzyba ty odchudzasz Baksa, Jolu?Przecież on całkiem szczupły jest...
kotika pisze:Anno09 zajrzyj, ucieszysz się.![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65120&postdays=0&postorder=asc&start=345
mjs pisze:JoasiaS pisze:Obejrzałam fotki i głęboko zastanawiam się po jakiego grzyba ty odchudzasz Baksa, Jolu?Przecież on całkiem szczupły jest...
O! taki głos rozsądku potrzebny jest w tym wątku! Ostatnio z Jolą mówiłyśmy, że skoro Baksiu nie chudnie pomimo ciągłej diety to widać taka jego uroda i trzeba to zaakceptować. Baks jest dobrze zbudowanym , młodym mężczyzną i tyleA jaki fajny jest do przytulania
anna09 pisze:Ostatnio trochę mniej się przejmuję brakiem sukcesów w odchudzaniu Baksia, bo jak napisała Mjs, doszłyśmy do wniosku, że Baksiu chyba ma taką budowę ciała i tylko do pewnego stopnia mam na nią wpływ
kasia86 pisze:Co u Was słychać?
Pozdrawiam niedzielnie.
pisiokot pisze:Obejrzeliśmy komisyjnie z TŻ fotki z namiocikiem i TŻ prosił, żeby Cię zapytać Jolu czy jeszcze się chłopakom prezent podobaJak my naszym kupowaliśmy - a to nowy koszyk, a to tunel, to zabawa była przez kilka dni, nawet się tłukły kto pierwszy, a teraz ww. gadżety kurzą się po kątach, całkowicie ignorowane przez rozpuszczone towarzystwo.
W domyśle - jak się Baksiowi i Ginusiowi już namiocik znudzi to chętnie wymienimy na nasz zakurzony tunel
mb pisze:Ostatnio mam jakieś problemy z czasemwięc piszę niewiele, ale wciąż zaglądam do pięknego Baksia i ślicznego Ginusia.
A teraz przesyłam dla nich głaski, mizianki i wydrapywanka pod bródkami, a dla Ciebie gorące pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości