Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
naprawde przeczytam wszystkie 54 strony...
narazie całuje wszystkie urocze panie-
stachu
Tika pisze:stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
![]()
Stachu był
![]()
![]()
![]()
Dlaczego mnie wtedy nie było???
![]()
MariaD pisze:Witaj na forum Stachu,
mam nadzieję, że założysz nowy wątek o Iskierce i opowiesz nam jak Wam sie razem uklada.
stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
Mysia pisze:Tika pisze:stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
![]()
Stachu był
![]()
![]()
![]()
![]()
Tika, nie tylko był, ale jak widać i całował panie...
Tika pisze:Mysia pisze:Tika pisze:stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
![]()
Stachu był
![]()
![]()
![]()
![]()
Tika, nie tylko był, ale jak widać i całował panie...
Kurcze nie zauważyłam- na dodatek CAŁOWAŁ tymi swoimi całuśnymi ustami z układanki Pstrygi:crying:
![]()
!!
Mysia pisze:Nnno, to następnym razem Stach będzie się pewnie ostrożniej wypowiadał, żeby nie wywoływać zbiorowej kobiecej histerii
wacka pisze:Mysia pisze:Nnno, to następnym razem Stach będzie się pewnie ostrożniej wypowiadał, żeby nie wywoływać zbiorowej kobiecej histerii
Myślisz, że będzie następny raz?
Tika pisze:wacka pisze:Mysia pisze:Nnno, to następnym razem Stach będzie się pewnie ostrożniej wypowiadał, żeby nie wywoływać zbiorowej kobiecej histerii
No obowiązkowo! Przecież Stach się zarzekał, ze cały wątek przeczyta!!!
Tika pisze:wacka pisze:Mysia pisze:Nnno, to następnym razem Stach będzie się pewnie ostrożniej wypowiadał, żeby nie wywoływać zbiorowej kobiecej histerii
Aga1 pisze:No ale przecież pisał, ze już przeczytał .....![]()
Stachu wróci ...A ja poczekam ....
wacka pisze:Tika pisze:wacka pisze:Mysia pisze:Nnno, to następnym razem Stach będzie się pewnie ostrożniej wypowiadał, żeby nie wywoływać zbiorowej kobiecej histerii
Zarzekał, że przeczyta a nie napisze.Aga1 pisze:No ale przecież pisał, ze już przeczytał .....![]()
bo się zestarzejesz przy tym kompie
Aga1 pisze:wacka pisze:Tika pisze:wacka pisze:Mysia pisze:Nnno, to następnym razem Stach będzie się pewnie ostrożniej wypowiadał, żeby nie wywoływać zbiorowej kobiecej histerii
Zarzekał, że przeczyta a nie napisze.Aga1 pisze:No ale przecież pisał, ze już przeczytał .....![]()
bo się zestarzejesz przy tym kompie
Mogę nawet przekwitnąć i uschnąć ale na Stacha poczekam![]()
![]()
Ja muszę zobaczyć zdjęcie Iskierki u Stacha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 56 gości