Ewa L. pisze:Albo to ty przywlokłaś jakiegoś wirusa bo ostatnio coś cię łapało i biedny komputerek zachorował

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Albo to ty przywlokłaś jakiegoś wirusa bo ostatnio coś cię łapało i biedny komputerek zachorował

MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Jestem trochę padnięta i naprawdę nie wiem co mnie tak zmęczyło![]()
chyba nic nie robienie bo w pracy padł system a bez komputerów to jesteśmy jak bez rąk i oczu.
Nic nie robienie wykańcza. Dzisiaj czwartek a ja od poniedziałku mam takie nic nie robienie![]()
A siedzieć trzeba, a w domu by sie tyle pożytecznych rzeczy zrobiło.
a zaległości leżą, od jutra zasuwam podwójnie. Gosiagosia pisze:MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Jestem trochę padnięta i naprawdę nie wiem co mnie tak zmęczyło![]()
chyba nic nie robienie bo w pracy padł system a bez komputerów to jesteśmy jak bez rąk i oczu.
Nic nie robienie wykańcza. Dzisiaj czwartek a ja od poniedziałku mam takie nic nie robienie![]()
A siedzieć trzeba, a w domu by sie tyle pożytecznych rzeczy zrobiło.
Masz racjęlubię w domu siedzieć.
Już ruszyłya zaległości leżą, od jutra zasuwam podwójnie.

Gosiagosia pisze:Już padłam, siedze na przerwie i odpoczywam. Po pracy idę do fryzjera. Coś muszę na głowie sobie modnego zrobić![]()
Boję się że znów będę robiła za kopernikamam dużo włosów i jak by mnie nie obcieli to i tak rano szopa...

klaudiafj pisze:A ja oglądałam raz Afera Fryzjera i tamten fryzjer specjalista powiedział, ze właśnie wlosy kręcone są bardzo trudne do cięcia i wymagają sporych umiejętności, żeby to wyglądało dobrzeGosiu to może sobie spineczkę wepnij i na pewno będziesz wygadała uroczo
Lepiej mieć burzę loków nawet źle ściętą (włosy odrosną) niż mieć trzy włosy na krzyż smutno zwisające z głowy

Moli25 pisze:Ja mam proste włosy i długie. To dopiero jest nudne. Zawsze chciałam kręcone włosy, ale Te kobiety co mają kręcone chcą proste i tak się kręci świat
Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ja mam proste włosy i długie. To dopiero jest nudne. Zawsze chciałam kręcone włosy, ale Te kobiety co mają kręcone chcą proste i tak się kręci świat
Kuźde ja bym chciała takie włosy jak Ty masz
a gdzie ja mieszkam. No na wsi z prawami miejskimiMoli25 pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ja mam proste włosy i długie. To dopiero jest nudne. Zawsze chciałam kręcone włosy, ale Te kobiety co mają kręcone chcą proste i tak się kręci świat
Kiedyś nosiłam za du*ę. Ale mój chłopak powiedział że wyglądam jak ze wsia gdzie ja mieszkam. No na wsi z prawami miejskimi

Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ja mam proste włosy i długie. To dopiero jest nudne. Zawsze chciałam kręcone włosy, ale Te kobiety co mają kręcone chcą proste i tak się kręci świat
Kiedyś nosiłam za du*ę. Ale mój chłopak powiedział że wyglądam jak ze wsia gdzie ja mieszkam. No na wsi z prawami miejskimi

mir.ka pisze:Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ja mam proste włosy i długie. To dopiero jest nudne. Zawsze chciałam kręcone włosy, ale Te kobiety co mają kręcone chcą proste i tak się kręci świat
a co to za fryzura?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości