Jestem w szoku
Zadzwoniła do mnie Pani dr Dominika Borkowska-Bąkała z zapytaniem jak się czuje Tosia po operacji, bo to właśnie jest 3 doba, istotna po takich zabiegach ....
Kurczaki pieczone, dlaczego ja nie mam żadnego takiego lekarza ?????
Pani dr Dominika poświęciła kilkanaście minut na rozmowę ze mną na temat kotki, która była u niej pierwszy raz - moje koty nie są jej stałymi pacjentami.
Dowiedziałam się, bez zadawania pytań, czego mogę się spodziewać za tydzień, za 3 tyg, a nawet po miesiącu, co powinno mnie niepokoić, a czym nie powinnam się przejmować
Zyję na tym świecie już ponad pół wieku i spotkałam się z taką postawą lekarza pierwszy raz .... szok trzyma mnie cały czas - dobrze, że języka w gębie nie zapomniałam
Teraz się nie dziwię już ani trochę przeczytanym tu i na FB opiniom o tej lecznicy - godzinami się oczekuje, ale w sympatycznym miejscu, gdzie każdy pacjent jest wyjątkowy .
Dlatego tak wielu dojeżdża tam z daleka, a nawet bardzo daleka
Coś czuję, że przybędzie im jeszcze jeden stały bywalec ze swoim zwierzyńcem - mimo co najmniej godzinnej wyprawy ode mnie do Canfelisu.
Tosia ok, wróciła do swoich nawyków, tylko więcej je .... ale to dobrze, bo ciągle jeszcze wyczuwam głaszcząc ją wszystkie kosteczki