A to dla Ciebie

Moderator: Estraven

, Ty zawsze w ilościach hurtowych

klaudiafj pisze::201479![]()
![]()
Moli25 pisze::201440![]()
![]()
![]()
To tez dla Ciebie

Kotimont pisze:Mam jej więc podrzucać przed jamę krowy i świnie, czasem jakiegoś króliczka.

KatS pisze:Czyli albo jedynaczka, albo jeszcze potrzebuje czasu na zaakcptowanie dziewczyn...
Kotimont pisze:Mam jej więc podrzucać przed jamę krowy i świnie, czasem jakiegoś króliczka.
...albo owcę wypchaną siarką...![]()
na wieprzowinę uważaj, dla kotów może być niebezpieczna.
Czy dobrze zrozumiałam, że była odczulana w przeszłosci, tzn musiała mieć dom i to chyba nie całkiem najgorszy? czy mi się już miesza i teraz ją odczulałyscie?
Dzielna kota z Furory

KatS pisze:Z wieprzowiną to zawsze się przestrzega przed chorobą Aujeszkyego. To wirusowa paskuda, niegroźna dla ludzi, a dla kotów tak. Tutaj na początku cos o tym: http://www.vetopedia.pl/article105-1-cz ... _kota.html
Tak naprawdę nie wiem na ile to jest realne zagrożenie, jedynie w necie o tym czytałam, ale wrzucam na wszelki wypadek. Pewnie najlepiej zapytać wetki jak to z tym jest.
KatS pisze:A, czyli dzisiaj odczulana. Bo już się ucieszyłam, że może ktos kiedys o nią jednak dbał... naiwna jestemMa jak widzę u Ciebie full serwis, cudownie się nią zajęłas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości