Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 21, 2014 20:32 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

morelowa pisze:Ursusik! :mrgreen:
Już miałam pytać czy żyjecie .

Żyjemy, żyjemy :D

Jeśli nie ma mnie długo na maiu, to znaczy, że:
- Ursusik zalega na laptopie, lub na mnie,
- tworzę bazarek na dogo i rozsyłam kilkaset pw, więc potem już ledwo na oczy patrzę,
- brak mi czasu, gdyż spiętrzyło się milion spraw.

Wszystkim sympatykom duetu Melciowo-Kajtusiowego oświadczam, że nasze futrzaczki (piszę w imieniu moim i TZ-a) są naszymi skarbami, nigdy, przenigdy nie pozwolimy, by stała się im krzywda i zrobimy wszystko, by oboje żyli długo i szczęśliwie.
Nawet, gdy nic nie piszę przez jakiś czas proszę się nie martwić

A Melcia, jak to Melcia zachwyca swoim urokiem :1luvu:

Gabi79

Od: Nie lip 01, 2012 10:35

Post » Pon lip 21, 2014 20:48 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Długich lat w szczęściu i zdrowiu razem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
W sumie powinnam była napisać po tym jak żeśmy rozmawiały co u Was :oops: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 21, 2014 21:01 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Alienor pisze:Długich lat w szczęściu i zdrowiu razem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
W sumie powinnam była napisać po tym jak żeśmy rozmawiały co u Was :oops: .

Dzięki, właśnie taki mam plan, mam nadzieję, że Kajtuś i Melcia są szczęśliwi u nas, i że tak już pozostanie. :lol:

24 lipca minie pół roku od kiedy Melcia do nas zawitała!!!

Czasem się zastanawiam, co by było, gdybym jej wtedy nie wypatrzyła na tablicy.

Czy nadal Alienorku mieszkałaby u Ciebie, czy ktoś by ją adoptował :?:

O nie, adoptował NASZĄ KRÓLEWNĘ, co to to nie....

Nie ma sensu się zastanawiać. Melunia jest NASZA i to jest najważniejsze!!!

Gabi79

Post » Wto lip 22, 2014 6:55 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Ta dziewczyna to miała więcej szczęścia niż.. no, nie chcę napisać , że rozumu, więc może kłaków? :mrgreen:
Gabi, a jakieś zdjecia są osiągalne może?
I jak stosunki towarzyskie zwierzaków?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt lip 25, 2014 21:17 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

morelowa pisze:Ta dziewczyna to miała więcej szczęścia niż.. no, nie chcę napisać , że rozumu, więc może kłaków? :mrgreen:
Gabi, a jakieś zdjecia są osiągalne może?
I jak stosunki towarzyskie zwierzaków?

Stosunki towarzyskie Melci i Kajtunia jak najbardziej w porządku.

Czasem, jak Kajtuś podbiegnie do Melci z pluszakiem ona tylko miauknie, jakby chciała mu powiedzieć: "pluszak, też coś :roll: "

Mela już chyba w 100%-ach czuje się bezpieczna i wyluzowana.

Dzisiaj mija pół roku od kiedy Alienor nam Melcię przywiozła i nam zaufała, za co jestem ogromnie wdzięczna :!: :!: :!:

Co do fotek, postaram się jutro wstawić dwie najnowsze.

Gabi79

Post » Pt lip 25, 2014 21:28 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Jako oddająca cieszę się że Meli udało się znaleźć taki cudowny dom :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto lip 29, 2014 19:36 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Przepraszam, że jeszcze nie ma obiecanych fotek, wstawię jutro

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gabi79

Post » Śro sie 13, 2014 20:36 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Spieszę donieść, że u Nas sielanka :lol:

Melcia upodobała sobie spanie na człowieku, ostatnio przespała na moich plecach całą noc :D

Poza tym zdarzyło się jej przyjąć kilka razu buziaka od Kajtunia (dokładnie to liźnięcie w pysio)

Melunia jest cudowna, wspaniała i najcudowniejsza na świecie.

Ostatnio moja koleżanka stwierdziła, że dostaliśmy z TZ-em KOTA na punkcie kota

Gabi79

Post » Czw sie 14, 2014 6:36 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

O, i zdjątka są!
Mało.. :lol:

Koleżanka ma rację :mrgreen:
Cieszę sie, że się relacje z psiurem poprawiły - wszystkim będzie lepiej od tego.
Chyba Meli ta bródka w koncu trochę zarosła, tak?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 14, 2014 8:11 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

morelowa pisze:O, i zdjątka są!
Mało.. :lol:

Koleżanka ma rację :mrgreen:
Cieszę sie, że się relacje z psiurem poprawiły - wszystkim będzie lepiej od tego.
Chyba Meli ta bródka w koncu trochę zarosła, tak?

Co do bródki,to trochę zarosła.
Zdjęcia niezbyt efektowne, 2 pierwsze robiłam, jak Melcia leżała przytulona do mnie.
Muszę zrobić fotę, pt. "My słodziaki czekamy na śniadanko" To jest cudny widok :mrgreen:

Przepraszam, że tak rzadko tu coś piszę, "walczę" na dogo z bazarkami i szukam pomocy dla kilku psiaków. WAKACJE, wysyp bezdomniaków :evil:

Gabi79

Post » Czw sie 14, 2014 8:37 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Czyli jak z kotami... :(

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 14, 2014 8:44 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Śliczna Melcia, widać, że bardzo szczęśliwa u Was.
Gabi79 pisze: (...) wysyp bezdomniaków :evil:

Ech, wakacyjna tradycja :cry: :evil:
kicikicimiauhau

Post » Pt sie 15, 2014 6:54 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Trzymajcie się ciepło i oby Meli się nie odwidziało bycie porządną, grzeczną kocicą. Bo że dla Was jest słodka jak cukierek to wiadomo :D .

Alienor

Post » Śro sie 27, 2014 20:29 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

Z pozdrowieniami dla ciotek z miau:

Obrazek
Melunia melomanka

Obrazek
Melunia z psim przyjacielem - Kajtuniem

Obrazek

Melunia - fanka elektroniki

Obrazek
Melunia - Śpiąca Królewna

Gabi79

Post » Śro sie 27, 2014 21:35 Re: Mela - kocia nastolatka po przejściach u mnie w DS

:1luvu: Mela

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]